Notino visszautalja a pénzt?
Figyelt kérdés
Notinon véletlen rosszul adtam le a rendelésemet, elolvastam a lemondással kapcsolatos tudnivalókat, de azok mind arra vonatkoztak, hogy mi a teendő a termék érkezése után. Pénteken adtam le a rendelést ezért még nem dolgozták fel, ma pedig (vasárnap) töröltem a megrendelést. A problémám az, hogy nem kaptam semmilyen értesítést, és a pénzt se utalták vissza (ez lehet a hétvége miatt). Nem kellett volna legalább egy emailt kapjak?2023. márc. 26. 11:08
1/1 anonim válasza:
Én nagyon sokszor rendeltem már Notinotol,és ha bármi probléma v,szinte rögtön válaszoltak,és mindig nagyon készségesek voltak-valószínűleg most a hétvége miatt nem voltak olyan gyorsak.Én mindig az üzletben fizetek,és ha vmelyik termék nem jött be,kupont kaptam,amit a kövi vásárlásnál beválthattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!