Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamondtam a közös nyaralás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamondtam a közös nyaralást a barátnőmmel és az Ő társaságával, napokat veszekedtünk ezen, és tegnap óta semmit nem beszélünk, innen már nincs visszaút?

Figyelt kérdés

Elment a Sziget fesztiválra a barátnői unszolására, akik közül elvileg 2-en is megígérték, hogy hazadobják, merthogy Ők nem isznak úgy sem alkoholt.

Hajnali 2-kor csörög a telefonom, természetesen mind a kettő ivott, és nem tud hazajönni a barátnőm, merthogy elvileg korlátozták a kártyáját amiért elérte a 100k-s költést aznap, ezért taxit sem tud hívni.

Így hát elmentem érte, 1 órára lakom a helyszíntől, ellenkező irányba hazaviszem, 1,5 óra vezetés vissza úgy, hogy másnap megyek dolgozni reggel 8-ra.

Egész munkaidő alatt gondolkoztam, egyrészt hogyan lehetett és mire bent elkölteni 100 ezer forintot? Másrészt ha ketten megígérték, hogy hazaviszik, akkor miért nem tették? Harmadrészt ha nem tudott már költeni, a nagy barátai közül miért nem volt egyikben sem annyi, hogy hív neki egy taxit? Pláne azok közül akik végül ígéretük ellenére haza sem vitték?

Beszéltem erről aznap este a barátnőmmel, aki védte a barátait, én pedig mondtam, hogy én ilyen emberekkel sehova nem megyek, részemről ez esélytelen.

Ezen természetesen összevesztünk, 2 napig ment a veszekedés írásban, este telefonon.

Tegnap óta pedig nulla kommunikáció.

Szerintetek mit csináljak?

aug. 13. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy a tömegközlekedés miért nem volt opció? Ha valaki vidékről megy szórakozni, és mondjuk nem jár éjjel vonat, az más, de a leírás nem ezt sejteti.

7: Nem 1 óra taxi, a kérdező lakik 1 órányira a Szigettől, hazafelé ment 1,5-et, akkor a barátnő fél órányi autóútra lakik a Szigettől.

aug. 13. 14:32
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
11. Vonat tele van részeg , drogos beteg emberekkel ilyenkor .
aug. 13. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
12: És? Számtalanszor jöttem haza bulikból egyedül, vagy csak az út bizonyos részéig volt velem valaki, ill. anno dolgoztam is úgy, hogy éjjel kellett hazazarándokolnom tök messziről, 2 éjszakai busszal.
aug. 13. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha együtt se éltek mit kapálózol? Mint mindenhol itt is magasak az árak, ezen ne csodálkozz. Olyan véleményt alkotsz a barátairól amilyet akarsz. Mégis kire számítson ha nem a saját párjára? Szrtintem egy sokas nyaralás nem kikapcsolódás, de ez ízlés dolga.
aug. 13. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Remelhetoleg kidobtad mar..
aug. 13. 15:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a másik két "barátnőnek" is ő fizetett kaját-piát. De ez mindegy is már.

Én sem mennék ilyen társasággal nyaralni. A barátnőd pedig (bocs, hogy ezt írom), semmivel sem különb, ugye "madarat tolláról..."

Ne bánd, hogy nincs kommunikáció pár napja, csak nyersz vele, ha otthagy.

aug. 13. 15:51
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Dobd ki mint macskat xarni!
aug. 13. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem próbáld meg úgy nézni, hogy nem nagy veszteség ez a làny...
aug. 13. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
14: De erre rá kellett volna döbbennie és pont nem összevesznie a sráccal. Itt ez a probléma. Illetve a többieknek igaza van, hogy 100-E rettentően sok így - akármilyen árakkal is! Itt valami nem normális dolog történt és a fickónak igaza van.
aug. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!