Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi tennél, ha minden kétséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tennél, ha minden kétséget kizáróan meg tudnád, hogy a házastársad kizárólag csak a hitel/gyerekek/anyagiak/vállalkozás miatt van veled és nem azért mert őszintén szeret téged?

Figyelt kérdés

Nem tervez válni, nincs is 3. a képben, és egyébként te sem érzékelsz problémát a kapcsolatban, de tudomásodra jutna ez az infó pl a legjobb barátjának írt üzenetből, vagy épp a GYIK-on maradt véletlenül bejelentkezve és egyértelműen kiderülne a válaszaiból, üzeneteiből, hogy ez az igazság.

Teljesen teoretikus a kérdés, csak érdekelnek a reakciók.

dec. 23. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nincs házastársam, de ha lenne:

Ha hasznom származik a vele való kapcsolatból, akkor nem megtűrném magam mellett. Ha viszont semmi hasznom nem származik belőle, akkor elválnék tőle.

dec. 23. 22:59
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Pontosabban:

Akkor megtűrném magam mellett

#1 voltam

dec. 23. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Elválnék; ne élősködjön rajtam senki.
dec. 23. 23:08
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

Abban a pillanatban dobalnam le a cuccait az emeleten es rugnam ki. Egyetlen pillanatot is sajnalnek ilyen emberre. Akkor is kirugnam,ha szeretem. Nem erdekelne semmilyen anyagi haszon. Biztos hogy elinteznem valahogy,hogy semmilyen tulajdonom ne vehesse/vihesse el.

Le lehet szurni az erdekkapcsolatokat.

Peldaul hazassag elott szerzodest lehet kotni valas esetere. Meg mennyire es mikor erolteti a hazassagot gyereket.

dec. 23. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Elválnék.
dec. 23. 23:23
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
5) Ez alap.
dec. 23. 23:24
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Gondolkodnék. Tovább látok e valami esélyt benne mèg vagy engedjem.
tegnapelőtt 01:40
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Keresnék egy szsretőt végre, mert valszeg ennyi után már én is csak ezek moatt lennék vele.
tegnapelőtt 02:16
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
4-es majd légyszi ne rám dobáljad, vagy valakire az ablakotok alatt.
tegnapelőtt 03:40
 10/16 anonim ***** válasza:
15%
Élősködött rajtam a volt feleségem, mondta hogy szeret ( pénzemet) de nem hittem neki. Pénzéhes piranya, színésznő és még sajnáltatta magát mindenki előtt. Ezért váltam.
tegnapelőtt 06:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!