Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 éves vagyok. Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok. Mindenki furcsállja a gondolkodásmódomat. Miért? És hogyan győzzem meg erről a szüleimet?

Figyelt kérdés
Még nem mondtam a barátnőmnek (ő 20 éves), hogy el akarom venni feleségül most azonnal, és gyereket akarok tőle. Most azonnal. Egyébként úgyis nemet mondana, de nagyon szeretném... A szüleimet már egy éve ezzel etetem, és azt mondják, hogy még én is gyerek vagyok, le se érettségiztem még, és hogy ezzel még nagyon sokat kellene várnom, jó lenne, ha minimum 5 évvel elhalasztom a tervemet, mert fiatal vagyok, és meg is változhat a hozzáállásom, nekem még tanulnom, szórakoznom kell, éljem a korombeli fiatalok életét. Elég komoly embernek érzem magam, és biztos, hogy nem gondolnám meg magamat, minden vágyam az lenne már most, hogy a szerető feleségemhez menjek haza, minden este ágyba bújjak vele, és gondoskodjak a gyerekünkről. Apa szeretnék lenni, az is jó lenne, ha több gyerekem is lenne. Igen, ez a legnagyobb vágyam ennyi idősen. Tudnék tanulni emellett is, jó tanuló vagyok, jogi egyetemre akarok menni. Sikerülni fog. Hogyan győzzem meg a szüleimet, miért vannak ennyire ellenére a dolognak, hogy én most akarok megnősülni és gyereket vállalni??!!! Pedig el is sírtam magam, és könyörögtem, de nem hatotta meg őket ez sem. Mi tévő legyek? És ami még bonyolultabb: hogy vegyem rá erre a 20 éves szerelmemet?

2014. jan. 12. 17:11
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
72%

na, ez is többnickes kérdező... a válaszolók mind egyetértenek, de valaki ezerrel lehúzza a válaszokat...

jó játék, hülyegyerek?

2014. jan. 12. 18:11
 42/51 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam még, hogy nem kamu??!! Nem tudom, honnan veszed, hogy több nickem van, egyébként a válaszokat én értékeltem pozitívan-negatívan, mert az arra való, hogy az olyan haszontalan válaszokat mint a tied, le lehessen pontozni. "Jó játék, hülyegyerek?" Ezt tőled lehetne kérdezni, hogy jó játék-e az, hogy nem látja senki a képedet meg a nevedet, és beszólsz?! Ez jó játék?! Mekkora bunkók vannak itt. Az életben biztos kisebbségi komplexusa van az ilyennek. Tisztelet a kivételnek, aki képes volt normálisan válaszolni.
2014. jan. 12. 18:20
 43/51 anonim ***** válasza:
75%

Hogy látod, mi a baj ezzel a kérdéssel?

Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció

Ez a kérdés provokatív vagy trágár

2014. jan. 12. 18:52
 44/51 anonim ***** válasza:
64%
kedves kerdezo, gondolom eddig nem jott le, de sajnos nem az a helyzet, hogy mindenki hulye, csak te vagy helikopter...
2014. jan. 12. 18:55
 45/51 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyok egy anyagias ember, de ez a kérdés szerintem is egy nagy hülyeség. Saját egzisztencia nélkül hogy képzelted el ezt az egészet? Még nagyon gyerek vagy, sokat kell még tapasztalnod...kábé fogalmad sincs az egész életről, csak gyerekes álmodozásaid vannak, amik nagyon szépek, csak egy fontos elem hiányzik az egészből.
2014. jan. 12. 19:09
 46/51 anonim ***** válasza:
74%
ez a hónap kérdése XD
2014. jan. 12. 19:10
 47/51 anonim ***** válasza:
60%

20 éves nőként nézve:

Adott a 18 éves, érettségi nélküli pasim, aki mindenáron házasodni akar. Ezt még be is nyelném, de hogy nem mennék hozzá, az biztos.

Az adott 18 éves, érettségi nélküli pasim bejelenti, hogy legyen gyerekünk, akit majd a SZÜLEINK eltartanak, még körbe is röhögnélek.

Ne haragudj, de ha te komolyan gondolod, hogy majd a szüleitek szponzorálják a ti házaséleteteket, akkor ébredj fel, és ne gyereket akarj csinálni.

2014. jan. 12. 19:27
 48/51 anonim ***** válasza:
69%

már egy jobb képességű 10 éves is körberöhögne a kérdésed hallatán...

ember! ugye ez nem komoly?

neked nem lenne baromira marha ciki hogy családos emberként a szüleid és feleséged szülei tartanak el?

2014. jan. 12. 19:45
 49/51 anonim ***** válasza:
92%

lenne nekem egy korszakalkoto javaslatom: vezesd elo ezt a temat ugy, hogy ott van egyszerre a baratnod, a te szuleid, illetve az o szulei is. azaz mindenki, akire te ra akarod tukmalni a rozsaszin kis almocskadat ugy, hogy neked lehetoleg semmi felelosseged ne legyen az egeszben.

annyira szeretnek egy elmenybeszamolot errol a kis csaladi kupaktanacsrol...

2014. jan. 12. 20:49
 50/51 anonim ***** válasza:
63%

Te kérdező! Hová jártál biológiaóra helyett?

Ha a barátnőd ma este teherbe esik, abból nem lesz ám "most azonnal" gyerek, sőt, még holnap reggelre se. Ahhoz el kell telni 9 hónapnak. Ezt eddig nem tudtad?

Egyébként hogy hol találsz erre a hagymázas őrültségedre partnert, - mármint egy olyan csajt, aki "most azonnal" gyereket szül, utána azzal tölti az életét, hogy téged vár haza, azt el nem tudom képzelni, de 60-as IQ felett ne is keress ilyet.

2014. jan. 13. 11:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!