Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapja szültem, de még mindig fáj. A párom már
türelmetlen, el fog hagyni?
Figyelt kérdés
Többször is próbálkozott már, de mondtam neki, hogy még mindig fáj és majd szólok, ha lehet szex.
Erre megkérdezte, hogy akkor ő mit csináljon.
Arra gondoltam, hogy esetleg megcsal vagy ilyesmi.
Amúgy ez volt az első szülésem és majdnem három kiló volt a kicsi.
Nekem is fájt szülés után a gátmetszés helye, még a 6 hét után is.. de mivel én is kívántam a szexet, megoldottuk máshogy. :) a mozdulatok hiányoztak, kívántam a páromat mint valami nimfomán! :D Orállal kezdtük, anállal fejeztük be! de ő is várt volna vele, nem erőltette.
2014. jan. 10. 18:10
42/54 anonim válasza:
Nagyon kétlem, hogyha a gátmetszés helye fájt, akkor anállal fejezted be! A gátmetszés ugyanis pont a hüvely és az anus közötti rész... ha az a rész annyira fájt, akkor nem kívántad és csináltad azt fenékbe se..
2014. jan. 11. 08:48
43/54 anonim válasza:
Ja roppant érdekes, ha fáj a gátmetszése akkor, hogy csinálta análba??? Tuti ez a nő sem szült még csak próbál okoskodni.
2014. jan. 11. 13:05
44/54 anonim válasza:
ki mondta hogy annyira fajt?
Igen, kepzeljetek el, szültem, 5honapos a kisfiam.
es ugye a doki mondta hogy behatolas tiltott, de azt nem mondta hogy analba sem lehet :) annyira nem fajt mint az elso hetekben, akkor bizony en sem tudtam ulni. De akkor is kielegitettem a paromat, volt hogy o nem akarta, de en igen! :)
2014. jan. 13. 09:25
45/54 A kérdező kommentje:
Undorító vagy!
2014. jan. 13. 14:26
46/54 anonim válasza:
Hat kedves kerdezo, lehet hogy én undorito vagyok, de te orulj hogy ezzel a hozzaallasoddal meg nem lepett felre a parod! :) vagy kitudja. :)
2014. jan. 14. 17:21
47/54 anonim válasza:
Miért undorító??
2014. jan. 14. 18:56
48/54 anonim válasza:
46-nak
Nem vagy kicsit szexmániás vagy kényszeredett? Ha én is attól rettegnék, hogy megcsal a párom, ha naponta párszor nem elégítem ki kézzel, lábbal, szájjal, mellel, fenékkel... akkor nyilván én is csinálnám, még a halálomon is :)
A kérdezőnek normális a hozzáállása! Az nem normális, hogy valaki úgy gondolja és aszerint él, hogyha azonnal nem kapja meg azt, amit akar, akkor elhagyja a párját, vagy fordítva! Márpedig te ezt kommunikálod... te félsz?
2014. jan. 14. 19:56
49/54 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy ha elsore nem akkor rogton elfogja hagyni! De elnezeseteket kerem, Itt már 2honaprol van szo! 6het után nalunk sem volt behatolas, csak anal... Ez olyan huu de nagy bun? :D es kérlek a sajat magad problemajat ne vetitsd ki rám, mert Engem nem lehet meghatni pár sorra, tudom hogy a lelkemre akartam ezzel hatni, de ismerem már a gyakorizo embereket.. :) mind tokeletes, közbe sehol semmi :) én nem vagyok tokeletes, es ez meglatszik a szazalekomon is :) es miért felnek? :) tobbszor kezdemenyeztem en mint a parom. Hogy nem vagyok szexmanias-e? Az első kommentemben benne van, hogy úgy kivantam mint egy nimfoman. :) ezgel mindent elmondtam. :)
2014. jan. 15. 07:23
50/54 anonim válasza:
ja es tudom hogy a kerdezobek egyszerubb volt megszulni es most anya+takaritono uzemmodba kapcsolni, de ha nem valtoztat akkor tenyleg elfogja hagyni a parja :) basszus nem szuntok meg nonek letezni attol mert anya lettel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!