Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pár hónapja tartó kapcsolatodban, a párod kijelentené, hogy házasságig nincs szex sem petting, várnál rá?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 14:17
2/21 anonim válasza:
talán igen,egyébként hívőknél így van
míg "ismerkednek" addig semmi sincs,eljegyzésnél mehet a kézfogás aztán esküvő utána csók és szex,addig semmi..
4/21 anonim válasza:
Mivel nem szeretnék házasodni, nem várnék. Ha ennyire különbözik valakivel az életről alkotott felfogásom, nincs is értelme.
5/21 anonim válasza:
mielőtt autót veszel,nem viszed el egy próbakörre? ...kizárt dolog, hogy csak házasság fejében legyen szex!
6/21 anonim válasza:
Ez így olyan, mint a zsákbamacska. Mi van, ha mondjuk impotens a pasi (már ha pasiról van szó), vagy esetleg eü. okok (fejlődési rendellenesség) nem alkalmas a szexre? Vagy ha "mindene megvan", de egyszerűen nem illetek össze az ágyban? Utána így leélni egy egész életet? Szerintem elég nagy felelőtlenség, én biztosan nem mennék bele (39N).
7/21 anonim válasza:
Dehogy várnék...nem hülyültem meg.Mi van ha utánna is így áll hozzá?Mivan ha nem jövünk ki egymással az ágyban?Mivan ha ku.rva sz@r vele a szex?Á felejtős..biztos hogy nem..
9/21 anonim válasza:
En a paromra vartam volna,mert kb az elso heten tudtam h o az igazi nekem.Barmit megtettem volna erte ahogy most is. Sot ha most kiderülne h valamilyen oknal fogva tobbe nem tud semmilyen formaban szexelni akkor sem hagynam el es szeretot sem keresnek inkabb megoldanam magam.Mi lassan 10 honapja nem szexeltünk a terhessegem miatt.Most varjuk meg h leteljen a hat het.De a romantika es a szerelem igy is meg van az eletünkben,persze mar a falat kaparom az fix,de en hiszem h a szerelem a legfontosabb es h az mindent legyoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!