Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott 4 hónappal szülés után. Ennek 3 hónapja, most visszakönyörögné magát. Normális?
Mert ő csak megijedt, meg milyen nehéz volt meg én "hogy néztem ki" stb. De már meggondolta magát, és én KÖTELES vagyok visszafogadni, mert joga van a gyerekeivel lenni. Ez utóbbit nem vitatom, de én a magam részéről végeztem vele. 3 hónapig nem hiányoztunk neki, most meg hogy összeszedtem magam, jól nézek ki, a gyerekekkel kialakult egy normális életünk, most visszajönne? A rosszat kihagyja, a jóból kérne?
Szerintetek vissza kéne fogadnom?
Én azért fontolóra venném a helyedben, de nyilván nem ismerem a körülményeket.
A párommal mi is szakítottunk és 3 hónap után visszajött és újra akarta próbálni. Adtam neki egy esélyt, sikerült túllépnem a fájdalmon és csalódottságon, visszajött a bizalom miután a párom nagyon sokat tett ezért, és jobbak vagyunk mint valaha.
A helyzet persze nem ugyanaz, mert engem nem egy gyerekkel hagytak el, de azért jól gondold át a helyzetet.
Hány gyerek van?
Mit értesz az alatt, hogy azt mondta "hogy nézek ki"?
Egyébként én nem fogadnám vissza.
Szereted még? Ha igen és amúgy felelősségteljes (már amennyire ez lehetséges.... mert felelősségteljes ember nem megy el) tehát dolgozik rendesen, otthon is kiveszi a részét a munkából, nem iszik, nem nőzik, nem szerencsejátékozik akkor lehet esélyt adnék a kapcsolatnak. De csak akkor ha szeretem és ő is szeret.
2 gyerekünk van, ikrek.
Úgy néztem ki, ahogy bárki más kinézett volna egy ikerterhesség, szülés és 4 hónapos egyhuzamban max 2 órát alvás után. Az alapvető dolgok megvoltak persze (zuhany, hajmosás, reggel tiszta ruha, ilyenek).
Nem segített a gyerekekkel. Ha segített volna, én is tudtam volna pihenni meg kicsit adni magamra. De így inkább aludtam, mint hogy tornázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!