Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a férjetek gyerek szülés után ezt mondaná: "ne dolgozz nincs értelme. "?
A gyerekek otthonléte alatt végeztem volna tanfolyamot vagy esetleg egyetemet, ha eddig a barátnődhöz hasonlóan nem lett volna használható, normális munkakörre alkalmas végzettségem. Ezzel keresnék munkát. Magyarán ha a férj keresete a többszöröse, akkor nem fizetésközpontúlag hanem élvezhetőség szempontjából keresnék állást, olyat, amit igazán szeretnék csinálni.
Otthon ülni nem tudnék, ha a gyerekek nincsenek otthon értelme sincs. A félmunkaidős rendszer még elfogadható lenne számomra, de a teljes otthonlét nem.
Első válaszoló! Honnan tudod, hogy a feleség nem élvezi a 100.000-t fizető munkáját? Amúgy 5 évvel ezelőtt azért nem volt az megvetendő fizetés.
Amúgy én is alig vártam, hogy 5 év gyes után visszamehessek dolgozni.
Én tuti nem maradnék otthon.
Nem lesz nyugdíja. A négy fal között lesz bezárva. Teljesen kiszolgáltatott lesz a férjének.
Hú, hát én bizony élnék a lehetőséggel :) :) Gondolom a barátnődnek sem megtiltva lett a munka, vagy igen? Mert az úgy persze más...
Én imádok piacra járni, pepecselni a konyhában, a kertben, kreatívkodni a háztartásban, plusz ha olyan vállalkozásról lenne szívesen besegítenék, ha tudnék, sokkal kellemesebb lenne, mint bejárni esetlegesen egy olyan munkahelyre, amit nem szeretek túlzottan.
De csak akkor élnék a lehetőséggel, ha egyrészt tényleg annyira jól állnánk, hogy tudunk félretenni a gyerekeknek, de magunknak is (nyugdíj helyett), másrészt a társamról is tudnám, hogy nem él vissza a helyzettel.
Kár, hogy ez csak kellemes álomkép marad részemről (az anyagiak miatt) :)
Hát ez attól függ mit csinált előtte, élvezte-e stb...
Én a jelenlegi helyzetemben beleegyeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!