Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a férjetek gyerek szülés után ezt mondaná: "ne dolgozz nincs értelme. "?
Keresnék részmunkaidős állást, tanulnék valamit.
De azt előre megbeszélném a férjemmel, hogy nem lesz minden este 5 fogásos menü, és ettől függetlenül a gyerekekkel is kéne foglalkoznia neki is.
'Ez a "ki van szolgáltatva, mi lesz vele válás után" meg butaság, mert mi lenne vele válás után havi százezerrel? Pont ugyanaz, mint most, abból nem lehet eltartani három embert, plusz egy albérlet, plusz az iskolai dolgok...'
És ez nem butaság? Milyen gondolkodás már, hogy ha valamiből nem kapsz annyit amennyit akarsz, akkor a kevesebb sem kell? 100 ezer többet ér mint 0!
En csak akkor elnek ezzel a lehetoseggel ha nem talalnek olyan munkat ami "csalad barat"
Az en munkahelyemen a munkaido 11:30-19:50ig tart...az utazgatas +1ora (mivel a busz ekkor mar nem gyakran jar) + sokszor van tulora :-S a parom is mindennap 8ig dolgozik, 8:30ra er haza munkabol.
Nagyszulok nem nagyon tudnak segiteni mivel anyosek is dolgoznak szuleim pedig messze vannak.
Szoval ha nem talalnek mast es a ferjem nagyon jol keresne (szerintem ehhez minimum 300-400ezer ft kellene) elnek ezzel a lehetoseggel ...Meg van 2evem, tanfolyamra szeretnek menni de nem tudom Borsodban talalok e barmilyen vegzettseggel jo munkat de azert megprobalom.
Amugy ...nem tudom lesz e nyugdijunk HA megeljuk egyaltalan azt a kort.l
Én otthon maradnék ilyen feltételekkel. Igazából nem csak a munkahelyen lehet társaságban az ember, meg nem csak az lehet "igazi" elfoglaltság. Lehet is tanulnék valamit vagy ilyesmi. Szerintem a "kiszolgáltatott lesz a férjének" az nem mindenkinek szörnyű, nem minden férfi és házasság egyforma. Biztos van olyan is, aki mellett kuss a neve a nőnek (bár az ilyenek többségében olyanok, hogy hiába dolgozik, akkor is lábtörlőnek van nézve, ha nem dolgozik, az csak egy kis adalék az alap viselkedéséhez). Én ismerem a férjemet, ebből nem lenne probléma.
Anyukám most hagyta ott a munkahelyét a közigazgatásban, apukám tanácsára. Mivel úgy dolgoztatták őket, mint a rabszolgákat, volt, hogy este kilenckor ment haza, túlóra pénzt persze sose láttak, úgy beszéltek velük, mint a kutyákkal, néha már úgy érezte, felakasztja magát. Az összes többi hely, amit ajánlanak neki, ami van, ugyanez. Különben is, amit keresett, az apukáméhoz mérten szinte semmi nem volt, főleg, ha azt nézzük, hogy a munkábajárása stb. mennyibe került, akkor tényleg semmi sem marad.
Nyilván mindenkinek más az élete, de én annyira bírom, mikor megmagyarázzák, hogy munka nélkül be fog gyöpösödni meg stb. Ja, ha a férje valakinek 100-150 ezret keres, akkor tényleg nincs más lehetősége a nőnek, mint otthon ülni, és beosztani a "kosztpénzt" a főzésre, de ha valakinek sokat keres a férje, és egy olyan helyről jön el, ahol a belét kihajtották ráadásul aprópénzért, akkor igazán csak onnantól nyílik ki neki a világ, mert onnantól kezdve lesz egyáltalán ideje dolgokra.
Biztos ellennék, főleg az elején, amikor sokat betegek a gyerekek. Ha más iskolásak, akkor viszont 4-6 órás munka jól jönne otthoni megőrülés ellen.
Persze ha a férj bejelentene a saját vállalkozásába és fizetve lennének utánam a járulékok.
"elszomorít, amiért helyettem akarja irányítani az életemet"
Felajánl egy lehetőséget. Ez miért irányítás? Lehet úgy van vele, hogy ő feleslegesnek látja a gürizést kis pénzért és azt gondolja, hogy a felesége is, és ilyenkor inkább neki illik felajánlani, mint kivárni, hogy az asszony esetleg ideg összeroppanást kapjon és azt mondja, hogy te Lajos, megengeded, hogy felmondjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!