Milyen idős kortól lehet rendes nagy, puha fürdőlepedőbe / törölközőbe törölköznie a gyerkőcnek? Van értelme egyáltalán ezeknek a gyerek fürdőlepedőknek?
most ez vicc? :)
mindig is olyanba töröltem, nem jövök rá a kérdésedből, hogy mi okból ne lehetne használni :D
Jó, hát na... Így utólag én sem tudom, mi értelme volt a kérdésemnek. :)
Egyik nap láttam egy ilyen kis fej résznél háromszögletes fürdőlepcsit és le volt árazva, meg szép volt, jó volt. De aztán eszembe jutott, h igazándiból miért is akarnám én ezt megvenni... Mert nem tud többet / mást mint a normálisak, csak gyerekesebb, meg drágább...
:)
Annyi értelme van, hogy keres vele a gyártó. :) Én is nézegettem őket, de aztán nem vettem.
És milyen jól tettem. 4-et kaptunk a babalátogató ismerősöktől. :) De nem azt a legkisebb fajtát, ami csak az újszülöttnek jó, most 3 éves a fiam, és még használjuk. Mondjuk az oltári, ahogy ráhúzza a fejére, és futkos, a törölköző meg lebeg utána. Mint egy fehér Zorro. :))
Én vettem gyerek fürdőlepedőt! Kb 1 évesen kinőtte uh nem sok értelme volt :-)
Szóval inkább ne vegyél...
De szerencsére vettem egy nagyobb gyerek fürdőlepedőt is, ami azért legalább iskolás koráig jó lesz, azt a fejére teszi és abban tud rohangálni :-)
Mindenesetre azt a mini méretűt amit babáknak árulnak semmi értelme megvenni és persze akár már kezdettől fogva törölheted "felnőtt törülközőbe" is.
Annyi értelme van,hogy cukik benne.
De venni nem vettem,sejtettem,hogy úgyis kapunk babalátogatókor.Lett is 3 darab,micimackós,egérkés,meg valami macis.De ki is nőtte hamar,1 éves se volt amióta rendes nagy törölközőt használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!