Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a férjetek gyerek szülés után ezt mondaná: "ne dolgozz nincs értelme. "?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek mondta ezt a férje, ő kicsit felhúzta magát rajta. Én azt hiszem el tudnám viselni :) A barátnőm 100 ezer körül keresett, a férjének vállalkozása van, nagyon jól megy, van mint a tejbe aprítani. Szerintem az a 100as tényleg semmit nem dobna rajtuk.. A gyerekek 5 és 3 évesek, a kicsi most kezdte az ovit, barátnőm januártól akart visszamenni dolgozni. Visszamennétek? vagy keresnétek valami elfoglaltságot (ahogy a férje is javasolta), és többet lennétek a gyerekekkel?2013. szept. 9. 12:39
41/41 Gabybaby válasza:
Saját tapasztalat,20 év házasság után.Neked nem kell dolgoznod,dolgozz az én vállalkozásomban-Így a férjem.Plusz kert,haszonállatok,temérdek munka....Nem számÍtott sem ez,sem a 2 gyerek,befurakodott egy 23 éves csitri a házasságba.Abbahagyta a vállalkozást a férjem ,elverték a családi vagyont ekkor a csaj lelépett.Azóta a szüleimnél élek,38 évesen 2 gyerekkel.A kisebbik csak másfél éves.Örülök ha egyáltalán felvesznek bárhová dolgozni.Szóval azt tanácsolnám,ha otthon is maradnátok,képezzétek magatokat!Hiszen elhagyhatnak,vagy jöhet egy váratlan betegség.A példámból lehet okulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!