Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közös kasszán vagy külön kasszán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kasszán vagy külön kasszán?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk házasok és két hónapja felvetettem ,hogy mi lenne ha közös kasszán lennénk. Közös kártya stb..beleegyezett, de mivel még nem jutottam el megváltoztatni a nevemet sem így ezért húzódik a közös bankkártya. Ő 4szer többet keresett akkor mint én ( most már csak 3szor annyit) Próbált felhozni érveket a közös kassza ellen de végül belement. Nem mintha nagyon erőltettem volna szerintem, csak úgy gondolom így praktikusabb..illetve mivel közösség vagyunk ezért gondoltam..másrészt nekem már 25 én elfogyott a pénzem,mert ugye a felét mindig beadtam az albérletre és rezsire. Nem gondolom ,hogy szórnám a pénzt, utálok vásárolni ,de szeretek egészséges ételeket enni..ez viszi el nálam a pénzt ami kb 40 ezer Ft havonta. Szóval ,hogy így is tőle kértem ha már nem volt ennivalóra pénzem. Ez most tökre úgy hangzik mintha pénzéhes meg kitartott lennék. Nem akarok az lenni és nem is maga a pénz miatt..csak rosszul esett ,hogy tegnap beszólt egy ilyet ,hogy én csak ennyit adok oda ( elmúlt egy hónapban csak 20ezret ) és hogy ő veszi a tisztítószert ( persze azt elfelejti ,hogy a mosószert, öblítőt és mosogatószert,fogkrémet én veszem..és én is mosok, mosogatok..kb félévente hajlandó nagy nehezen segíteni, és tegnap is azt mondta ,hogy elmosogat,de a legtöbb cuccot én csináltam ) és amúgy is amilyen liszteket én vásárolok és ami van itthon spéci cucc több ezer forint..konkrétan ami nagyon spéci az a rizsliszt 350Ft volt meg a kókuszvirágcukor kb 800..persze én vagyok a hülye ,hogy egy nap most már az új munkahelyemen dupla annyit dolgozok..kicsit több pénzért és megmertem magamnak engedni egy kicsivel többet és örülni annak ,hogy így nem kell számolgatni hó végén ,hogy most mit is egyek vagy meleg cipőre várni a következő fizetésig. Persze nyilván ez másoknak sokkal nagyobb nehézséget okoz. Én még szerencsés is vagyok. Ezért hálás is vagyok a sorsnak. Nem akarom ,hogy pénzéhesnek gondoljatok ( vagy a férjem annak gondoljon ) nem azért dobtam fel ezt az ötletet ( sőt vásárolni is utálok)..de olyan érzésem van így mintha lakótársak lennénk. Nagyon rosszul esik..karácsonykor is egyik rokon gyerekének ajándékába pénzt adtunk..de az is úgy lett közölve ,hogy tőle van. Elég hülyén fogalmazok bocsánat, csak kicsit össze vagyok zavarodva. Most úgy döntöttem ,hogy akkor nem szeretnék közös kasszát ( utána bocsánatot kért ,hogy beszólt és ,hogy majd ha kész az igazolványom akkor utána közös kasszán lehetünk ) de én már ezt nem akarom. Nyilván beszélni fogunk még erről, csak kíváncsi lennék a véleményekre ,hogy másnál hogy megy ez illetve hülyeség volt felhoznom?
2014. jan. 7. 18:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: igen, ez tényleg szomorú. És mindezt úgy, hogy ő meg napi doboz cigit meg 4-5 sört megvesz... Mintha nem fogta volna fel a férjed, hogy összeházasodtatok.
2014. jan. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!