Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb lenne ha külön kasszán lennénk a párommal?
Hát már hogyne lenne jobb a külön kassza? A 300-at tedd el a felújításra, no meg a fizetésedet is költsd magadra, őt meg hagyd kínlódni a segélyből, amíg nem tud újra dolgozni, amit Te újra beoszthatsz majd.
Csak gratulálni tudok ehhez a kérdéshez, meg a hozzáállásodhoz is.
Legyetek.
De akkor amit nyáron keresett, azt ő osztja be. A ház felújítását pedig fizessétek felesben.
Nem értem, hogy miért akarsz külön kasszán lenni? Elhordja a pénzt, vagy miért?
Mi külön kasszán vagyunk, de ennek az az oka, hogy míg én spórolós vagyok, a férjem addig költ, amíg van, így nekünk jobb külön kasszán, mindenki gazdálkodik a sajátjából. Neki általában már hó közepén nincs pénze, ciki lenne, ha a közöset verné el, és néznénk ki a fejünkből,hogy akkor miből vegyünk enni, stb. De nálatok nem írod, hogy mi a probléma, a megkeresett pénzéből a közös házatokat rakjátok rendbe, ez tök rendes dolog tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!