Párommal az anyjáékhoz költöztünk, az emeleten van a szobánk és a fürdőszoba. Szerintetek főzzek külön? Anyósom sok kaját főz mert jönnek az unokák stb. ezért párom szerint felesleges főznöm. Szerintetek hogy jobb?
Tanács olyantól, aki 17 éve az anyósával lakik, békében: ne tőlünk kérdezd. BEszéld meg vele. Menj oda hozzá, hogy szeretek, nem szeretek főzni, hogyan oldjuk meg. Mondjuk hét közben ki vásárol, ki főz, ha ő nyugdíjas, neki több ideje van rá, cserébe te szívesen főzöl hétvégén, hogy ő unokázhasson.
Tényleg rajtatok múlik, hogyan alakul :)
A konyhán múlik, hogy együttlakásnak számít, vagy különlakásnak egy házban.
Én biztos külön főznék, hogy ezzel is függetlenedjek.
sezrintem Anyóssal megbeszélni mosogatást, zöldségpucolást, bevásárlást...... biztos szivesen veszi ha segitesz. már csak nem küldene el. el tudod lesni a "fortélyait", igy párodnak is kedvébe tudsz majd járni, hogy olyat is csinálsz, amit Édesanyja és Ő is szereti.
Meg bele lehet fizetni akár bevásárolásokkal is.
Én szivesen vettem volna néha a segitséget, nekem nem segitett senki( Legyetek pároddal többet :-)
Mindenképpen anyóssal beszéld meg. Kérdezd meg ő hogy gondolja, hogy szeretné, te is mondd el neki, neked melyik lenne a jobb és találjatok közös nevezőt.
Ha nem akarsz külön főzni, akkor beszéljétek meg mibe fogsz tudni segíteni, esetleg hétvégén ha összejön a család és többet főz akkor főzzetek ketten, vagy vállald be a bevásárlást teljes egészben, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!