Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom búcsúztatója náluk vagyis a szülei házában lesz. Azt nem tudjuk eldönteni, hogy az enyém hol legyen. A szüleim házánál vagy ott ahol a lagzi lesz? Szerintetek, hogy lenne jobb?
Attól függ.
Szüleidet zavarná e ha ott vagytok? Van e olyan körülmény, hogy ott tartsátok meg?
Biztos vagy e abba, hogy ennek kiakarod e tenni a szüleid? Vagy mennyire bírnák ezt lelkileg végig a szüleid? /ha idősebbek nehezebben viselnék, hogy hangosabbak vagytok vagy, hogy isztok stb/
#2, a kérdező miről beszél? :)
A búcsúztató magyarul a temetés előtti/helyetti szertartást jelenti, "X.Y. hamvasztás előtti búcsúztatója..." pl.
Persze, ha végigolvasod a kérdést kiderül, hogy itt az esküvő előtti "kikérésről" beszél a Kérdező...
#1-es vagyok
Szerintem teljesen érthető meg egyértelmű a kérdés. Benne van a kérdésbe, hogy miről van szó meg miről írtam le a véleményem. Szóval nem nagyon tudom mit értetlenkedsz 2.-es.
akkor most mi lesz?
mi nálunk kezdünk (otthon a kettőnk közös háztartásában), majd a lányokkal továbbmegyünk egy beülős helyre, asztalt foglaltak a lányok...
A vőlegényék pedig a vőlegény tanujánál kezdenek, majd onnan mennek tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!