Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sütemények legyenek a lagzin? A tiéteken milyenek voltak?
Attól függ mikor lesz...
"Fanta szeletet" én is akartam , nagyon lebeszéltek róla, igazuk van, lecsúszik a túróról a zselé, nem lehet. Jól enni, és utána pakolni sem...
Hány fős az esemény?
Zserbó
Mézes krémes
Linzerek
Édes mézes aprósütik
Lesz túrós, gyümölcsös finomság
Negró szelet
Ilona szelet
Kijevi kocka
Sós
Pogácsák, sós rúd,
Torta... Le akarok mondani párat mert szerintem sok lesz
Dobos
Joghurt
Csoki
Eszterházy
Feketeerdő
Menyasszonyi: gyümölcs a teteje
Puncs
Citrom
Csoki..
Szerintem ez sok lesz, a cukrász szerint szűken elég...
Le kndok belőle minimum 2 tortát...és asütemenyek mennyiségést is csökkentem , voltunk lagzik alig fogyott reggel 4 kor még 3 torta volt bontatlanul, és nem volt ennyi...
Ez 110 főre lesz
Mult heten voltam eskuvon,ezeknek nagy sikeruk volt.
Sos: pogacsak, sos,sajtos es magos kisrudak, mini sajtos rolo.
Edesek: vanilias hokiflik, turokremes piskotaszelet, tiramisu szeletek, raffaello golyok, vanilias kis kosarkak gyumolcsokkel, isler,diotorta szelet es csokitorta szelet.
Volt persze egyeb mas is,de ezek voltak a legkelendobbek.
Nekünk ezek voltak:
barack süti: [link]
kozák sapka: [link]
mézes süti
citromos süti
diós kosárka: [link]
kókuszkocka: [link]
diós kifli
lekváros kifli
pogácsa
sajtos csiga
Mindegyik kicsire csinálva vagy vágva, hogy csak egy falat legyen. Mindenki dicsérte, nagyon finomak voltak.
És éjfél után még volt gyümölcssaláta, arra is sokan rávetették magukat, volt benne mindenféle gyümölcs: szőlő, szilva, sárgadinnye, barack, pöszméte, alma... Én sajnos abból már nem tudtam enni, de a többiek elmondása szerint nagyon finom volt.
nekünk volt mirinda, semmi gond nem volt vele, nem csúszkált sehová a túróról a zselatin :)
ami volt (a 15fajta tortán kívül):
pogi
szezámos kifli
barack
lúdláb
mézes-krémes
mirinda
kókuszgolyó
kókuszkocka
zserbó
raffaello
mandulás félhold
mézestekercs
5 vagyok: linzer, isler lemaradt
torták:
csokis 3
vaníliás
citromos 2
raffaello
eper-joghurt
puncs
kirsh 3
túrós
menyatorta:
felül csoki,, középen barackos túró, alul kirsh
1. Vagyok
Gyümölcs tál lesz nálunk is...( de az nem süti)
Ezen felül gluténmenetes torta is lesz, mert van rá igény, sajnos vannak intolarenciában szenvedőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!