Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor figyelmeztessem még?
A férjem a pulloverjeit, amelyet 2 napig hordott, többször visszarakja a szekrénybe. Megmondtam már neki többször, hogy azt ki kell mosni, tapad rá 2 nap után a por stb.
Mennyi idõ után mossátok a pullovereket?
A formaruhát nem kell összekeverni a rendes ruházattal, persze, hogy egy hétig dolgozol benne.
A férjem õ maga cseréli le a pulcsiját 2 naponta(betegek között dolgozik), de visszarakja a szekrénybe.Képzeld te lecserélnéd a formaruhádat és berakod a szekrénybe.
Utolsó nem kell egybõl arra gondolni, hogy ki mennyire áll jól, itt csak a higiéniáról van szó.
De nem is akarom én ezt tovább firtatni.
22:54
Tehát mégis ügyelsz arra,hogy igényes legyél.:):)
Dehogyis, ha cserélem, egyből megy a szennyesbe, hiszen azért cserélem, mert beszennyeződött. Csak akkor teszem vissza a többi közé, ha mondjuk csak egy fél napot volt rajtam, de "nem lett baja", és/vagy kb. egy hétig nem _kell_ felvennem.
Előfordult már, hogy egy nap két nadrágot is cseréltem, mert sikeresen leöntöttem valamivel, stb., bár miután letöröltem, nem látszott rajta semmi, de azért mégis.
De ha csak viselem, és "fújja a szél", és egyéb "baleset" nem történik, elhordom pár napig. A mágikus henger viszont megy ezerrel minden nap a pulcsikon, a hosszú hajam miatt. :)
Kedves kérdező,
azért az atlétára/melltartóra húzandó "pulóver" meg a póló fölé húzott eléggé más. Szerintem a legtöbben azt gondolták, hogy a kérdés nem erről a fajtáról szól.
Off!
aneris felhasználónak!
Képes vagy privátban megkeresni és letolni a semmiért??? Ki a fene beteg elme vagy te? Amúgy látom, hogy másnak is van problémája veled: Szerintem kezeltesd magad, pszichiátriai eset vagy. Ja, ás ezennel le vagy tiltva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
13:58
Hát igen rosszul tettem fel a kérdésben a "pullover" szót, én amire gondoltam azt hiszem,ugy hivják, hogy "ingpullover".Na remélem már meg nem ezért a szóért leszek leoltva.
De milyen aneris-rõl irtál utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!