Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A Ti párotok hányszor van...

A Ti párotok hányszor van berúgva egy évben? Évi 1-2 alkalmat elnéztek neki?

Figyelt kérdés
Én születésnapomkor szoktam a barátaimmal inni egy kicsit többet, meg most szüreti bálban éreztem kicsit jobban magam, mint kellene. Nem vagyok agresszív akkor sem, azon kívül sem. Elfogadható ez az 1-2 alkalom szerintetek?
2013. szept. 25. 14:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
Én szó szerint rosszul vagyok a részeg emberektől (sok negatív tapasztalat az életemben). A férjem nem iszik, évente 1-2x sem iszik alkoholt és életében nem volt még részeg. SZerencsém van, hogy megtaláltam ebből a szempontból is a hozzám illő társat. Szerintem ez a kulcs. Attól függ, kivel vagy együtt. Velem nem tudnál élni, én ezt nem tolerálom, de egyáltalán, viszont vannak nők, akik ennél gyakrabban sem csinálnának belőle problémát. Mindenkinek máshol van a határ. Szerintem ha megtalálod a társad, akkor elfogadható ez az 1-2 alkalom, nem számít alkoholizmusnak.
2013. szept. 25. 14:24
 2/24 anonim ***** válasza:
Elfogadható szerintem, ha ebből nem lesz több egy idő után. Az én férjem sosem iszik alkoholt.
2013. szept. 25. 14:28
 3/24 anonim ***** válasza:
79%

1-2 alkalom teljesen kibírható sztem. Főleg, ha nem vagy agresszív, tudod hol a határ, hazatalálsz, nem hányod össze a lakást és egyebek. Én is szoktam inni, minden hétvégén, de max 2 sör vagy 3 pohár fröccs.

25/N

2013. szept. 25. 14:30
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
Az én párom és én is jóval többször szoktuk "kicsit jobban érezni magunkat", de én ebben semmi problémát nem látok. Nem vagyunk alkoholisták, de néha belefér, meg még fiatalok vagyunk. De pl. alkalmakkor apósom is itókázik rendesen, noha amúgy nem egy részeges típus. Nincs ezzel semmi baj, amíg nem viselkedik valaki idiótán.
2013. szept. 25. 14:32
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a mérték nem mindegy.

Egy vagy két doboz sör majdnem minden hétvégén lemegy (még nekem is), ettől nem állunk tótágast, meg semmi.

Viszont ha itt henteregne meg okádna, abból egy alkalmat sem néznék el.

2013. szept. 25. 14:32
 6/24 anonim ***** válasza:
Én is az elsőhöz hasonlóan nagyon rosszul vagyok a részeg emberektől, szintén rossz tapasztalatok miatt. Az én párom sem nagyon iszik, de legalábbis annyit soha, hogy részeg legyen. Ennek ellenére, ha évente egyszer-kétszer felöntene a garatra, nem csinálnék nagy ügyet belőle, csak ne legyen rendszeres. :)
2013. szept. 25. 14:33
 7/24 anonim ***** válasza:
Én férjem nem iszik, még szilveszterkor sem. De elfogadható ha valaki néha iszik, de ne legyen részeg, mert az már kiábrándító nagyon. Főleg ha még hány is valaki.
2013. szept. 25. 14:35
 8/24 A kérdező kommentje:
Nálam nincs se agresszió, se hányás, se hempergés, csak kicsit kóvályogva megyek haza, ledőlök az ágyba és annyi. Szerintem az se jó ha valaki olyan tutyimutyi, hogy sose iszik egy pohárral se, mert "hát mit szólnak otthon stb." Nem kell minden héten berúgni, én sem teszem, de évi 1-2 alkalommal szerintem belefér.
2013. szept. 25. 14:37
 9/24 anonim ***** válasza:
9%
Évi 1-2 alkalom kell is a nőknél is, persze ha tudja valaki, hogy kell viselkedni pityókásan is. Jó feszültségfeloldó és hangulatjavító az alkohol egyébként, kis mennyiségben.
2013. szept. 25. 14:41
 10/24 anonim ***** válasza:
9%

Attól függ, mit értesz berúgás alatt.

A földön hányva fetrengést, vállalhatatlanul viselkedést nem tolerálom, de ha kicsit spicces alkalmanként az nekem nem gond. Havonta 1-2 alkalommal szoktunk ivósabb bulikban részt venni, ennyi szerintem belefér.

45N

2013. szept. 25. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!