A Ti párotok hányszor van berúgva egy évben? Évi 1-2
alkalmat elnéztek neki?
Figyelt kérdés
Én születésnapomkor szoktam a barátaimmal inni egy kicsit többet, meg most szüreti bálban éreztem kicsit jobban magam, mint kellene. Nem vagyok agresszív akkor sem, azon kívül sem. Elfogadható ez az 1-2 alkalom szerintetek?
Régi rossz családi tapasztalatok miatt, és a félelemtől hogy én is olyanná válhatok, sose iszok alkoholt. Nem gondolom tutyimutyiságnak. Persze ez egy magammal szemben támasztott elvárás. Kamaszkoromban kiéltem magam, ittam minden hétvégén. Amióta gyerekeim vannak egy kortyot se.
A férjemnek viszont sose voltak ilyen tapasztalatai, tehát ő ha kedve van iszik. Van, hogy heti több alkalommal, sört jägert, de soha nem annyit, hogy ártson neki. Berúgva talán évente egyszer van.
Viszont azért megy a harc. Undorodom tőle olyankor. Egyszer haza se engedtem. Így nem kell hazajönni, nem családba való az ilyesmi.
2013. szept. 25. 14:48
12/24 anonim válasza:
Azt csak a párod tudja megmondani, h az ő számára mennyi az elfogadható, ami még belefér, ami tolerálható.
Én betegesen iszonyodom a részegektől, a legenyhébb spicc miatt egy életre megundorodom az illetőtől, de ez az én egyéni elmebajom. Az meg a szerencsém, hogy olyan férjet találtam, aki ugyanígy van vele...
2013. szept. 25. 14:51
13/24 anonim válasza:
A párom nem szokott benyomni :D nem tiltom, el tudja dönteni mit akar, felnőtt férfi lévén mi a jó neki. Évente párszor lecsúszik neki egy kis sör, vagy egy kupica pálinka, de ennyi...Vezet, félti a jogsiját ezért nem iszok pláne nem úgy h, össze keljen szedni :D Nah, én meg...Tönkre mennének a csehók ha nekem kellene pket fenntartani :D
2013. szept. 25. 14:51
14/24 anonim válasza:
Kb havi egyszer-kétszer járunk bulizni, de akkor úgy rendesen. Engem egyáltalán nem zavar ha berúg, én sem vagyok álszent. Nekem nem para a 2-3 hetente berúgás, meg a haveri sörözés sem. Évi 1-2 berúgás annyira ritka, hogy nem hogy elnézném, de meglepődnék, hogy mi baja van :D Jó, mondjuk elég fiatalok vagyunk (én 23 ő 26).
2013. szept. 25. 14:57
15/24 anonim válasza:
12. vagyok. Én sem "tiltom" a férjemet, mert nincs rá szükség. Önmagával szembeni saját igényessége/elvárása a józanság. Amúgy sem az az ember, akinek bármit tiltani vagy kötelezni lehetne. Fiatalon megitta a magáét, volt egy év, amikor nagyon. Állítása szerint már sem szüksége, se igénye nincs az alkoholra. Ő magától jutott el idáig, s remélem, ez így is marad...
2013. szept. 25. 15:01
16/24 anonim válasza:
Soha nem szokott berúgni, alkoholt is ritkán iszik. De ennyit bőven tolerálnék neki, még többet is. Sőt, ha nagyon jó a buli, én is csatlakoznék. :D Csak ne sűrűn és rendszeresen vigye túlzásba és ne legyen agresszív.
2013. szept. 25. 15:03
17/24 anonim válasza:
Mit értesz berúgás alatt? Ha a földön fetrengsz, elalszol az utcán a padon, összehányod az egész lakást? Mert az gáz.
De ha csak úgy békésen becsiccsentesz, felöntesz a garatra, nem gáz. Csak ne legyen túl gyakori + ne legyél agresszív tőle egy picit sem.
2013. szept. 25. 15:04
18/24 anonim válasza:
Mi általában együtt iszunk, vállalhatatlanra sosem issza magát. Ő az elalvós típus...
2013. szept. 25. 15:06
19/24 anonim válasza:
Olyan gyakorisággal oké inni vagy akár berúgni, ami a partnerednél is fennáll, ha megvan az összhang. A legtöbben annyi piálást tolerálnak el a társuktól, ami nekik is belefér, ehhez érdemes tartani magad.
2013. szept. 25. 15:10
20/24 anonim válasza:
Én is és párom is jóval többször vagyunk részegek. Akár havonta többször is. A részegségnek szerintem nem jelenti azt hogy hánysz és verekszel. Semmi kivetnivalót nem látok benne, ha valaki alkohollal kapcsolódik ki. Az én családomban és ismerőseim között mindenki ettől jóval többször részeg egy évben. Nincs egy antialkoholista sem köztünk.
Mindig olvasom itt az oldalon, hogy hú hát én még életemben ki sem próbáltam az alkoholt, stb. Eddig életemben még csak egy olyan emberrel találkoztam aki nem ivott. Szóval nagyon más helyen lakhatunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!