Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hányszor figyelmeztessem még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor figyelmeztessem még?

Figyelt kérdés

A férjem a pulloverjeit, amelyet 2 napig hordott, többször visszarakja a szekrénybe. Megmondtam már neki többször, hogy azt ki kell mosni, tapad rá 2 nap után a por stb.

Mennyi idõ után mossátok a pullovereket?

2013. dec. 13. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
85%
Alsógatya és pulcsi között azért van különbség.
2013. dec. 13. 14:01
 22/54 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, milyen pulóver. A cipzáros fajtát főleg csak itthon hordom, általában ezt egy hétig is viselem, hisz csak itthon fekszek benne egyik helyről a másikra, felveszem-leveszem, stb. Ebben nem megyek sehova. A kötött pulcsikat, amik általában belebújósak természetesen 1 felvétel után mosom. Úgy, mint egy pólót, trikót. Felső ruházatot soha nem vennék fel kétszer, pedig izzadós sem vagyok, de érződik rajta a dezodor, az előző parfüm, stb. Érződik, hogy már volt viselve, és nem öblítő illatú, mint amit a szekrényből veszek elő. Szekrénybe viszont soha nem rakok vissza semmit. Nadrágokat, farmereket 2-3 alkalom után mosok, de ha már egyszer volt rajtam, azt semmiképp nem tenném vissza a frissen mosott ruhák közé a gardróbba. Ugyanígy a blézerekkel, szoknyákkal. Van nekik egy külön állványom válfákkal, ott tárolom őket.
2013. dec. 13. 14:14
 23/54 anonim ***** válasza:
49%
22-es vagyok. Olvastam, hogy valakinek az anyósa csak hetente egyszer mosott. Ez nálunk is így van. Én is csak egyszer mosok egy héten, olyankor egymás után 5-6 adagot (fehérek, feketék, sötétek, világosak, kékesek, pirosasak, stb., mikor milyen adagok gyűlnek össze). Van annyi ruhánk, hogy ne okozzon problémát ez. Igazából ha 2-3 hétig nem mosok, az sem baj. Fehérneműből és ruhából is van elég, még ha mindent csak egyszer veszünk is fel. Nyaralás alkalmával jöttünk erre rá, hisz mikor elmentünk 2-3 hétre valahova, ott nem mostunk, mégis elég volt a ruha, igaz 3-4 bőrönddel érkeztünk meg, és még maradt is otthon sokminden. Édesanyám is mindig heti egyszer mosott, hétvégén, hét közben max. törölközőt, konyharuhákat, ágytakarót, ilyesmit, ruhát nem. És jól elvoltunk így. Én nem látom indokoltnak, hogy 2-3 naponta mossak, de olyan csaáldot is ismerek, ahol napi 2-3 adag megy, pedig még kisbaba sincs, 3 felnőtt ember. Fel nem foghatom, mit mosnak ennyit, és miért.
2013. dec. 13. 14:20
 24/54 anonim ***** válasza:
79%
én is az alapján mosok,hogy koszos vagy nem..A férjem is képes ezt megállapítani a saját ruháiról,így nem szólok bele,hogy mit hányszor visel...Elmenős Pulcsit,nadrágot 1-2 hetente mosom ki,de mi max 1-2 órát viseljük,mivel mindketten itthon vagyunk..Szóval mi az itthoni cuccokat cseréljük 1-2 naponta..Én is heti egyszer mosok,most télen 2-3szor,de ennek annyi oka van,h nem tudok teregetni,ha egyszerre mosok..7kg kapacitású mosógépem van,ennél gyakrabban pazarlás lenne mosnom..
2013. dec. 13. 15:26
 25/54 anonim ***** válasza:
72%

Remélem azért az itt érkezett válaszok elgondolkodtatnak legalább egy kicsit.Én is egyet értek a többséggel.

Nálunk egyébként a Párom a mániás mosás ügyben,nem mindegy milyen mosószerrel és öblítővel "dolgozom".:) De nagyon nem.:) Én is megválogatom,na de azért ennyire nem tenném. Viszont a másik véglet is megvan,miszerint a földre kerülnek a ruhái amikor vetkőzik. De azért most a legújabb amit kitalált,hogy egyből ki kell mosni amit levet,mert ha áll a szennyesbe,akkor nem lesz jóillatú.Ő mondjuk a frissen mosott ruhára (természetesen tiszta friss illatúra) is képes azt mondani,hogy büdös.Szóval "kicsit" hárklis.:)

2013. dec. 13. 16:45
 26/54 anonim ***** válasza:
78%
A FÉRFI, az férfi! :))) Mindegyiknek vannak hóbortjai, elviselhetetlen dolgaik, én már le sem írom, az enyém is miket csinál. :))
2013. dec. 13. 17:08
 27/54 anonim ***** válasza:
25 vagyok,írd már le Te is!:D
2013. dec. 13. 17:11
 28/54 A kérdező kommentje:

En inkább azon gondolkodtam el, hogy sokan hogyan vesznek fel olyan pulcsit, amelyet 4-5ször is használnak.Akik pl. irodában vagy bárhol dolgoznak könyöknél piszkos lesz, fõleg a fehér.En nálam sem az a szabály, hogy kimondottan 2 napig kell használni pulcsit, ha bepiszkolodik 5 perc után is lecseréli az ember.

En 2 álló napig, hordok egy pulcsit aztán irány a szennyes,akár pecsétes,akár nem.

Es az, hogy visszahajtogassam a szekrénybe,számomra ez hátborzongató.

2013. dec. 13. 17:53
 29/54 anonim ***** válasza:
27-es, nem kérjed, nem írom le. :)) nagyon gáz, de ma már csak nevetek rajta. :D
2013. dec. 13. 17:58
 30/54 A kérdező kommentje:
Ha nevetni lehet rajta,akkor miért nem irod le, nekem sem csak ez a problémám a férjemmel.pl. az este ment ki az ajtón(kijárati) valami oknál fogva levette a pulcsiját és onnan dobta az ebédlõasztalra, éppen a vàza tetejére esett. Nem szóltam érte,gondoltam,ha visszajön leveszi és a helyére teszi. Na nem még ma reggel is ott volt, egyáltalán nem bántotta a szemeit. Ja és a zoknik is az asztal tetején, az ing az asztal tetején, a dzsekije, a szék karfáján, az elõszobában minden cipõ elõszedve, ki a fenének van ehhez mindig türelme.
2013. dec. 13. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!