Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor figyelmeztessem még?
A férjem a pulloverjeit, amelyet 2 napig hordott, többször visszarakja a szekrénybe. Megmondtam már neki többször, hogy azt ki kell mosni, tapad rá 2 nap után a por stb.
Mennyi idõ után mossátok a pullovereket?
Remélem azért az itt érkezett válaszok elgondolkodtatnak legalább egy kicsit.Én is egyet értek a többséggel.
Nálunk egyébként a Párom a mániás mosás ügyben,nem mindegy milyen mosószerrel és öblítővel "dolgozom".:) De nagyon nem.:) Én is megválogatom,na de azért ennyire nem tenném. Viszont a másik véglet is megvan,miszerint a földre kerülnek a ruhái amikor vetkőzik. De azért most a legújabb amit kitalált,hogy egyből ki kell mosni amit levet,mert ha áll a szennyesbe,akkor nem lesz jóillatú.Ő mondjuk a frissen mosott ruhára (természetesen tiszta friss illatúra) is képes azt mondani,hogy büdös.Szóval "kicsit" hárklis.:)
En inkább azon gondolkodtam el, hogy sokan hogyan vesznek fel olyan pulcsit, amelyet 4-5ször is használnak.Akik pl. irodában vagy bárhol dolgoznak könyöknél piszkos lesz, fõleg a fehér.En nálam sem az a szabály, hogy kimondottan 2 napig kell használni pulcsit, ha bepiszkolodik 5 perc után is lecseréli az ember.
En 2 álló napig, hordok egy pulcsit aztán irány a szennyes,akár pecsétes,akár nem.
Es az, hogy visszahajtogassam a szekrénybe,számomra ez hátborzongató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!