Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor figyelmeztessem még?
A férjem a pulloverjeit, amelyet 2 napig hordott, többször visszarakja a szekrénybe. Megmondtam már neki többször, hogy azt ki kell mosni, tapad rá 2 nap után a por stb.
Mennyi idõ után mossátok a pullovereket?
Irodában mért koszolódna gyorsan?? Ott ülök az asztalnál, papírokat tologatok meg a gépen dolgozom. Nem könyökölök.
Mondjuk nekem szinte csak fekete/szürke/sötét színű ruháim vannak, fehérrel nem tudom mi a helyzet.
De mondom, meg lehet szagolni ha hazaérsz és ha nincs friss illata, mosni. Én általában nem is vagyok egész nap abban a pulcsiban, az irodában jó meleg van, szóval csak hosszúujjú vagy rövidujjú felső van rajtam, a pulcsi inkább csak amikor reggel megyek vagy délután jövök. Szóval szerintem nyugodtan felvehető nem is egyszer.
Akkor ha csak ezen gondolkodtál el,akkor kár véleményt vagy tanácsot kérned. Hisz akkor nyilvánvalóan a füled botját sem mozdítod rá/a válaszokra ha ellenkezik az elképzeléseiddel,akkor meg minek!? Pedig nem számolom össze de a válaszok többsége biztos hogy nem a pártodat fogja,mert nincs igazad több szempontból sem.
29-re: Tényleg jó lenne,ha mást nem privátban!:) Én is sztorizhatok még, szerintem lekörözlek!;)
utolsó,mondjuk úgy,h 2-3 naponta max 1-2 órára veszem fel,saját autónk van,máshol nem igazán ülök le benne,egyikünk sem dohányzik,nem is nagyon járunk olyan helyre,ahol cigiznek pl.Ha hazaérünk,rögtön átöltözünk,kiszellőzik kicsit,összehajtom és ennyi.
De a titok egyébként,amit többen leírtak,h megnézik,h piszkos,büdös-e...ha nem akkor a felesleges vízpazarlás,környezetszennyezés és a ruhának sem tesz jót a gyakori mosás szerintem.Számomra egyébként meg az felfoghatatlan,h egyesek hogyan képesek annyi energiát pazarolni,h 2 naponta nyilván szinte üres mosógépet indítanak el...(mert ugye szétválogatom a ruhákat,nem egybe dobok be mindent...)
Ha egész nap viselném,bkvznék,itt-ott leülnék stb,nyilván másként intézném,de a helyzethez alkalmazkodva mosok pl.
Mivel több fajta pulcsi van ugyebár ezt nem irtam a kérdésemben, ami azt jelenti, hogy az atléta fölötti pulcsira gondoltam, én is olyat hordok,amely alatt csak a melltartó van és kész.Hát ezt hogyan venném már fel 2 napos viselet után amikor majdnem 20 órát vagyok benne.Pontosan azért hordom 2 napig és egy nap után nem teszem el a szekrénybe, hanem megy mosásba.Nem mosok mindennap,hanem összegyüjtöm a szinek szerint.
Akkor ti pl. a bluzokat is felveszitek 4-5ször.
Ha valaki a nadrágot is 2 hétig hordja mindennap, hát azért ne mondja nekem senki sem, hogy az nagyon tiszta és illatos.Azért sok férfin fénylik a nadrág, mert lehet ki van vasalva a kosszal együtt és nincs ki mosva.
20:23
Az más tészta, hacsak 1-2 órára veszel fel valamit.
Ja és még annyit, hogy a férjem fehér köpenyes dolgozó és a köpeny alatt van a pulcsi, na azért ami miatt legjobban nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!