Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hányszor figyelmeztessem még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor figyelmeztessem még?

Figyelt kérdés

A férjem a pulloverjeit, amelyet 2 napig hordott, többször visszarakja a szekrénybe. Megmondtam már neki többször, hogy azt ki kell mosni, tapad rá 2 nap után a por stb.

Mennyi idõ után mossátok a pullovereket?

2013. dec. 13. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
96%

Ha csak ennyi az összes problémád, akkor nincs probléma!

Az én férjem is rengeteg olyan dolgot csinál, amitől falra lehetne mászni, de mivel én vagyok a felesége és ez az élet rendje én ilyenektől nem bukok ki. Kiveszem és kimosom és szépen figyelmeztetem századjára is, hogy ez téged zavar.

2013. dec. 13. 13:20
 12/54 anonim ***** válasza:
57%

Az én férjem még a kapcsolatunk elejkén olyan volt, hogy egy zoknit képes volt 3-4 napig hordani, alsónadrágot lazán 3 napig.. Undorító!

Számtalanszor mondtam neki, hogy az 50 darab pár zokni és 25 db alsóneműből simán tudna öltözködni, ne hordja őket több napig, de hajthatatlan volt.

Azzal magyarázta, hogy ő így nőtt fel, így szokta meg, mert anyósom hetente 1× mosott, max. 2×.

Amikor mi összeköltöztünk, akkor kezdtem neki bevásárolni fehérnemű és egyéb dolgok tekintetében.

Na, szóval mivel én alapból 2-3 naponta mostam az adagokat és ő nem volt képes átállni, így fogtam az este levetett fehérneműit és 2. nap után kidobtam a szemetesbe. 3. ilyen reggelen már nem kérdezte, hol van az alsóneműje vagy a zoknija (egyébként mindig megmondtam neki, hogy a szemetesbe, sose vette ki onnan, újat vett fel).

Szerencsére hamar "átállt" a helyzetre.

Most már 7 év után nem kell "figyelmeztetnem", hogy az aznapi ruhának a szennyesben a helye! Főleg nyáron!

2013. dec. 13. 13:23
 13/54 anonim ***** válasza:
78%
Ti nem tartjátok cikinek,hogy valakinek ez a nagy problémája?
2013. dec. 13. 13:27
 14/54 anonim ***** válasza:
84%

Én is koszosság alapján mosok. Télen legalább három réteg van rajtam felül: egy top, egy vékony anyagú, hosszú ujjú felső és egy kardigán/pulcsi. Van, hogy a kardigánt két-három hétig sem mosom ki, mert nem izzadok bele, nem is érintkezik a bőrömmel, nem lesz koszos, tényleg semmi szaga nincs.

Szerintem egy igényes, felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mikor kell a szennyesbe dobni a ruháját.

2013. dec. 13. 13:27
 15/54 anonim ***** válasza:
85%

14-es vagyok.

Még annyit teszek hozzá, hogy miután hazaérek rögtön átöltözöm melegítőbe és a kardigánt/pulcsit csak este, lefekvés előtt rakom el a szekrénybe, addig hagyom szellőzni.

2013. dec. 13. 13:29
 16/54 anonim ***** válasza:
78%
Én 2 hétig is hordok egy pulcsit és nem vagyok büdös, koszos. Ha nem izzad bele az ember vagy nem keni össze valamivel azért túlzás 2 naponta mosni.
2013. dec. 13. 13:31
 17/54 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk ilyen fel se merül.Ha nem koszos egy pulcsi és ránézésre nem állapítható meg mosni kell-e, egyszerűen megszagolom.Ha tisztának érzem akkor még 1-2 napig felvehető, ha nem akkor mosom.Ennyi:)
2013. dec. 13. 13:36
 18/54 anonim ***** válasza:
24%
Akkor itt én vagyok a kivétel, sosem veszek fel kétszer semmit, még pulóvert sem.
2013. dec. 13. 13:40
 19/54 anonim ***** válasza:
49%

12-est miért pontozta le a "lepontozó suttyó"?

Teljesen életszerű, korrekt válasz volt!

2013. dec. 13. 13:45
 20/54 anonim ***** válasza:
44%
Én sem mosok ki 2 nap hordás után egy pulóvert.Ott van pl a farmernadrág ? Kb ki milyen időközönként mossa ?Én normál körülmények között ,hacsak nem extra koszos valamitől ,2 hetente.
2013. dec. 13. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!