Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy felesége van! Mit tegyek? 20/L
2éve megismertem egy 40 éves pasit, aki nagyon sármos, vicces, és totál belém volt habarodva. idén egy alkalom adtán lefeküdtem vele. Korábban beszélgettünk, tudtam hogy vannak nevelt és saját gyerekei, de mindig azt mondta h nincs senkije. Egy haverjától megtudtam, hogy még nős, és egy házban él a feleségével és a gyerekeivel is. Mikor rákérdeztem azt mondta h azért nem mondta mert már a felesége undorodik tőle, meg már nem szeretik egymást,és csak a gyerekek miatt maradtak együtt stb.. az asszonya facebookra mégis minden családi fotóhoz és közös fotóhoz szivecskéket ír meg megmutatja mennyire boldog. Nekem a pasi, egy kaland volt, azóta sincs köztünk semmi, pláne nem várom el h elhagyja a családját miattam.. de az feleségét sajnálom, hogy hazudik össze vissza, de az idill pedig megvan látszatra legalábbis. Én a feleség helyébe szeretném tudni,hogy mégse olyan szép az a család amiben él, mint aminek hiszi. Írjak a feleségnek, vagy hagyjam a fenébe szerintetek? Jobb nem bolygatni?
Ui: nyugodtan lek.**rvázhattok, meg lehordhattok bárminek, senkinek nem akartam ártani, mégis megint csalónak érzem magam...
"már nem szeretik egymást,és csak a gyerekek miatt maradtak együtt"
Első számú duma, amit a pasik bevetnek, sose szabad neki hinni. :D
Nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Van ismerősöm, aki azt mondta, hogy értékelte volna, ha a szerető szól neki, de van olyan is, aki azt mondta, hogy bár ne tudta volna meg.
Én a magam részéről biztos nem bírnám ki, ha én lennék a becsapott fél, vagyis az egyik becsapott fél. Biztos szólnék az asszonynak, de nem levélben, hanem személyesen, és bizonyítékkal alátámasztva. (sokan nem hiszik el, azt hiszik, hogy le akarod csapni a pasit a kezéről)
Tégy úgy, ahogy a te lelkiismeretednek jobban esik!
Én írnék, és nem bosszúból, hanem azért, mert ha én lennék a feleség, szeretném tudni, ha a férjem egy tetü lenne...
tipikus pasi hazugságok: csak a gyerekek miatt vagyunk együtt, csak azért élünk együtt, mert nem tudunk külön lakást venni, stb. :)
a kérdésre válaszolva: ha egy kaland volt csak neked, és ráadásul volt, múlt időben, akkor teljesen felesleges bármit is tenned. Ha ez a jelen lenne, akkor is a férj dolga lenne bármit is mondani a feleségének és nem neked.
Ez a baj. Sokan úgy gondolják, hogy ez nem az én ügyem, nem az én dolgom, hanem az övék. Ha az egyik fél kinyúl a házasságból, akkor az már nem a házaspár dolga, hanem azé a személyé is, aki belekeveredett.
Én nem voltam házas, de megcsalt a pasim, és a kedves barátaim tudták, de nem szóltak. Mai napig utálom őket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!