Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak az "anyósomal"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az "anyósomal"? Igazából nemis az anyósom, csak az apósom felesége, az anyósomat (igazit) imádom.

Figyelt kérdés
Folyton kijelent dolgokat, nem javasol...nem vehetsz bébikompot, nem lehet élő karácsonyfa, nem adhatok a fiamnak (8hónapos) banánt, ilyenek...az agyamra megy, csak birka vagyok, hogy hagyom...
2013. nov. 20. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld amit mond!

Bár bébikompot tényleg ne vegyél!

2013. nov. 20. 20:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bébikomp tényleg a legrosszabb választás egy kisgyereknek. Én már azt sem értem minek árulják még amikor bizonyítottan káros. Ez egyáltalán nem hülyeség tőle.
2013. nov. 20. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Bólogassál aztán szard le.
2013. nov. 20. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se akarom támogatni az anyóst, de bébikompot ne vegyél. Egyébként meg az egyik füleden be, a másikon ki. A bébikompról (és hasonló okosságokról, pl. mit ehet a gyerek) neten gyorsan tájékozódhatsz. Egyébként egy háztartásban éltek?
2013. nov. 20. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Bébikompot tényleg nem ajánlják, de ha akarsz veszel, nem akarsz nem veszel. Mi kaptunk és használta is lányom, de attól függetlenül mászik/mászott, most már inkább menni szeretne amihez még kell fognunk a kezét, de már pár lépést megy egyedül is. Banánt pedig ehet 8 hónaposan, még üveges bébiételben is lehet kapni.

1 éves kislány anyukája

2013. nov. 20. 21:07
 6/14 A kérdező kommentje:
igen, tudom már, h nem kéne komp, nem is az a baj, hanem ahogy megtiltja...nem akarok dacolni, de nem így kéne szerintem...
2013. nov. 20. 21:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Külön élünk.
2013. nov. 20. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Amikor elmérgesedik a helyzet, akkor már az ésszerű tanácsod sem fogadjuk meg, de nem is csoda.

Szerintem ne azt csináld, hogy nem foglalkozol vele, hanem mondd meg: élő karácsonyfa lesz, mert azt szeretnék, stb.

2013. nov. 20. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nem is együtt éltek, akkor nem értem, miért nem tudod megmondani, hogy de így lesz, mert nektek így jó! Vagy bólogatni, és elengedni a füled mellett.
2013. nov. 20. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem éltek együtt akkor miért számít mit mond? Ha azt mondja nem vehettek élő fát, szimplán kérdezd meg miért? Aztán bólogass helyeslően, és tedd azt amit akarsz. :)
2013. nov. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!