Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után az ex anyósomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után az ex anyósomat "kirekeszthetem" a lakásomból?

Figyelt kérdés
Az unokáját meg szeretné köszönteni, de én nem szeretném, ha a lakásomba bejönne.Válás óta ez az első ilyen alkalom. Ő messze lakik, ide utazna, de pl. az ex érjem sem jöhet el hozzám. Hol oldjam meg a találkozást? (előtte sem volt szoros a kapcsolatunk, havonta 1-szer beszéltünk telefonon). 2 hónap után most telefonált, hogy meg szeretné köszönteni az unokáját. Gáz, hogy azt mondtam neki, hogy a ház előtt?
2013. szept. 16. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

elég gáz, ha az unokáját a ház előtt köszöntheti meg :O

természetesen nem kell beengednek a lakásodba, de a láthatást biztosítanod kéne számára (már csak azért is, mert ha bíróságra meg, kap havi 1-2 napot, akkor meg utazhatsz a gyerekkel hozzá).

mennyi idős a gyerek? esetleg ha nagyobb, ajánld fel neki, hogy vigye el valahova (játszótér, park, cirkusz, cukrászda), így a gyerek is jót szórakozhat a nagyival és neked se kell beengedned.

mondjuk én ezt soha nem értettem, attól, hogy a szülők elválnak, még a gyereknek ugyanúgy a családja marad mindenki, nem tőle váltak el, csak ti ketten

2013. szept. 16. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Ő is szemét volt veled?

Ha igen akkor kint, ha nem, és nem az ő hibája a válás sem, akkor beengedném.

2013. szept. 16. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez vicc, ugye? Bár annak is nagyon rossz.... A ház elott meg köszönteni az unokat??. Ilyen bunko nem lehetsz.
2013. szept. 16. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudja akkor köszönteni, mikor apás hétvége van és a gyerek az apjánál van?
2013. szept. 16. 19:39
 5/11 Jégtánc ***** válasza:
66%
Szerintem gáz,mert gondolom felnőtt ember vagy.A gyermekednek attól még ő a nagymamája.Biztos neki sem könnyű.Mi az oka hogy nem szeretnéd beengedni.? Miért nem lehet ezeket a dolgokat sértettség és düh nélkül intelligensen kezelni?
2013. szept. 16. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Elég gáz. Ne mutass ilyen példát a gyerekednek!
2013. szept. 16. 19:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor ezt válás után magyarán "be kell nyelnem" évek után is évente kb. 3-4-szer. Tudom, kicsit furán hangzik a kérdés, de a mi helyzetünk nem a szokásos válás.

Bocsánat még egyszer, ha valakit megbotránkoztattam, de tényleg nem merült volna fel bennem ez, ha minden rendeltetés szerűen működött volna.

2013. szept. 16. 19:57
 8/11 Amado atya ***** válasza:
62%
Persze, minden további nélkül. A megköszöntést akkorra kell időzíteni, amikor a gyerek az apjánál van láthatáson. Nem kötelességed beengedni bármikor.
2013. szept. 16. 20:13
 9/11 A kérdező kommentje:

A gyermek csak a felügyeletem mellett mehet az apjához, ill. mehetne ha kíváncsi lenne rá az apa, aki alkoholista.

Az anyósomat aztán felhívtam és mondtam neki, hogy jöjjön fel. Köszönöm még egyszer a válaszokat!!!!

2013. szept. 16. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
88%

Örülök, hogy meggondoltad magad :)

Jobb is, ha a gyerek azt látja, hogy az anyja rendes, és nem tudják majd nagyobb korábn rád fogni, hogy azért nem kíváncsiak rá, mert te nem engedted, akadályoztad...

Szorítsd össze a szád, és bírd ki! Kitartás! :)

2013. szept. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!