Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az "anyósomal"? Igazából nemis az anyósom, csak az apósom felesége, az anyósomat (igazit) imádom.
Figyelt kérdés
Folyton kijelent dolgokat, nem javasol...nem vehetsz bébikompot, nem lehet élő karácsonyfa, nem adhatok a fiamnak (8hónapos) banánt, ilyenek...az agyamra megy, csak birka vagyok, hogy hagyom...2013. nov. 20. 20:42
11/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak ilyen a stílusa. Egyébként, ha látod, h a gyereknevelés ilyen "tűzfészek", miért nem tereled el a beszélgetést, ha arra kerül a szó?
12/14 anonim válasza:
Azt hittem először, hogy együtt éltek. De ha nem, akkor nem értem, mi a probléma? Ne foglalkozz vele, ennyi...
Bébikompot meg tényleg ne vegyél, baromság, max arra jó, hogy a gyerek fejre álljon belőle:))
13/14 anonim válasza:
Meghallgatod (vagyis úgy teszel,közben meg átgondolod a hétvégi menüt pl), és teszel rá magasról.
14/14 anonim válasza:
A páromnak van erre egy jó módszere, már én is átvettem. Ha valaki erőltet valamit nagyon, amit mi nem akarunk. Pl. nem vehetsz élő karácsonyfát, annyit mond: jó. Nem vitázik, nem lelkizik. Rábólint, jó. Aztán elmegy a boltba és vesz egy élő karácsonyfát end of the story.
HA meg a valaki eljön és vekeng a fa miatt, megint csak azt mondja, jó. :D
Rémületesen vicces! Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!