Hogyan kezeljem anyósomat?
Nahát, majdnem a saját történetem :-)
Nekem a szülésem alakult rosszul, 3 héttel később hívtuk át segíteni. Egész nap csak azt hallgattam, hogy "ugyan már, ezt biztos meg tudnád csinálni ha nem lennél lusta" meg hasonlók. Mikor a férjem hazajött, ő lerendezte - szerintem nálatok is ő tegye.
Ezután természetesen nem hívtuk többet se segíteni, se más okból.
Én csak egy dolgot tudok neked mondani anyóssal kapcsolatban!Kerüld ahogy csak lehet.
Ugyanezt teszem és semmi idegeskedés nincs azóta az életembe.Szerencsére nem is kell a segítsége,de neked ugye ez megint más dolog.
Igen a férjed rendezze ezt le, te pedig ne szidd a férjednek, ne kelljen védenie. Inkább anyukáddal beszéld meg, ha bajod van az anyósoddal.
Nem vagyok anyósellenes, de nem szeretem az ilyen szembe bájolgó, a hátam mögött fikázó embereket. Azt hiszem én is távolságtartó lennék vele ezek után. Ne mentegetőzz neki, nem tartozol elszámolással. Ha nem érti, hát nem érti.:((
Távolságtartás, mást nem tehetsz. Próbáljatok meg boldogulni nélküle.
Egyébként hasonló volt a helyzetem, és korábban itt a gyik-en sokan lehurrogtak azért, mert várandósan segítséget kértem anyóstól, nem kaptam és rosszul esett... ne tudd meg miket vágtak itt a fejemhez. Na mindegy...
Vigyázz magadra és a babára!
Igen, én is így vagyok vele. Nem tetézem a problémát, ha neki nem vagyunk fontosak, ám legyen, de sűrűn én sem fogom látogatni. Soha nem szóltam a gennyeskedései miatt, de az, hogy az adott helyzetemben nem segített, betette nálam a kaput. Nem haragszom, de arra a polcra tettem el a sztorit, ahová az való.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!