Hogyan kezeljem az anyósomat?
1 utcával arrébb lakunk tőlük, megbeszéltük, hogy bármikor jöhetnek, csak telefonáljanak ide.
Eleinte ez meg is történt de most már bármikor beállít és úgy járkál itt, mintha az ő háza lenne.
Hozott a fiamnak(10 hós a fiam) egy rózsaszín manó félét, amit a falra kell tenni és a nadrágzsebeibe lehet pakolni, hogy majd jó lesz a krémeknek stb(aminek már 10 hónapja van helye..). Amikor meghozta közölte, hogy addig innen nem megy el, amíg fel nem tesszük. Mondtam, hogy ez nem egy fiúnak való, ráadásul a falon is hülyén mutatna. "Azt mondta az eladó, hogy ezt viszik fiúknak is... tegyétek csak fel"- ez volt a válasz.
Egyik este amikor elmentek akkor azt mondta, hogy "el ne felejtsem megetetni a gyereket".
Ja meg a legjobb.. Nem vihetem sétálni a gyereket, mert én nem vagyok normális, hogy ilyen időkben, mint most, kiviszem a fiamat egy fél órára amíg elmegyünk az utca végi boltba.
Szerintük én nem etetem a gyereket nem foglalkozok vele, pedig a fiam 11 kg és 84 cm(valószínű nem a semmitől hízik és nő), ja és a védőnő szerint mindenhogy másfél éves gyereknek felel meg(olyan okos meg olyan nagy.)
Hogyan reagáljak ezekben a helyzetekben? Inkább ráhagyom, de már elegem van, a férjem szerint én reagálom túl...
akkor én sem vagyok normális mert bizony
kivittem a 3 hetes kisfiamat és 2,5 éves lányomat a védőnőhöz mert muszáj volt..húha..
hagyd rá,úgysem fog egy anyós sem megváltozni
hadd ne részletezzem az enyém milyen.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem érdekelne, hogy mit mondd, de ő eléri amit akar, ha én nem megyek bele akkor a férjemhez megy oda és azért is megcsináltatja vele amit akar..
Scythian!
2-3 hetente én esküszöm nem háborognék, de minden nap...........
Nem 2-3 hetente, hanem heti 2-3 alkalom.
Én egyikőjük mellé sem állok. Magamban valamikor anyámnak adok igazat valamikor a feleségemnek. Én nagyon meglepődtem ezen a szituáción. Előtte nagyon jóba voltak. Most is jóba vannak, de azért látszik, hogy a feleségem nagyon önálló anyatigris lett, anyám meg hozza a szokásosat, irányítani akar, mint eddig.
Humorral !
Én tuti megkértem volna a mamát hogy akkor akassza fel otthon a manót és a gyerek ottani kacatjai kerülnek bele ;)
"el ne felejtsem megetetni a gyereket".
Megkérdezném : "Milyen gyereket? " :))))
Ezt csak így lehet túlélni és nem felszívni magad.
nem 2-3 hetentét ir,hanem heti 2-3-at..nem mind1
egyébként először férjeddel kell ezt átbeszélni,utána közösen anyóst leépiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!