Hogyan kezeljem az anyósomat?
1 utcával arrébb lakunk tőlük, megbeszéltük, hogy bármikor jöhetnek, csak telefonáljanak ide.
Eleinte ez meg is történt de most már bármikor beállít és úgy járkál itt, mintha az ő háza lenne.
Hozott a fiamnak(10 hós a fiam) egy rózsaszín manó félét, amit a falra kell tenni és a nadrágzsebeibe lehet pakolni, hogy majd jó lesz a krémeknek stb(aminek már 10 hónapja van helye..). Amikor meghozta közölte, hogy addig innen nem megy el, amíg fel nem tesszük. Mondtam, hogy ez nem egy fiúnak való, ráadásul a falon is hülyén mutatna. "Azt mondta az eladó, hogy ezt viszik fiúknak is... tegyétek csak fel"- ez volt a válasz.
Egyik este amikor elmentek akkor azt mondta, hogy "el ne felejtsem megetetni a gyereket".
Ja meg a legjobb.. Nem vihetem sétálni a gyereket, mert én nem vagyok normális, hogy ilyen időkben, mint most, kiviszem a fiamat egy fél órára amíg elmegyünk az utca végi boltba.
Szerintük én nem etetem a gyereket nem foglalkozok vele, pedig a fiam 11 kg és 84 cm(valószínű nem a semmitől hízik és nő), ja és a védőnő szerint mindenhogy másfél éves gyereknek felel meg(olyan okos meg olyan nagy.)
Hogyan reagáljak ezekben a helyzetekben? Inkább ráhagyom, de már elegem van, a férjem szerint én reagálom túl...
Scythian, bocsi félreolvastam a méregtől.
Nem tudom hányadik válasz, de köszönöm ezt a humorosat kipróbálom.
Bár amilyen .... úgyse esne le neki..:D
ÉS ha az nem jön be, hogyan tovább?
Az irányítani akar ,mint előtte, nem az elmúlt 15 évre értem amikor már felnőtt voltam, hanem arra amikor én és a testvéreim gyerekek voltunk. Neki megszűnt egy szerep amikor felnőttünk és most nagyon kivirult az unoka miatt. A feleségem meg hirtelen felnőtt úgyhogy várható volt egy kis "lökdösődés" a kiságy körül:))
A lényeg ezekkel az ügyekkel kapcsolatban, hogy nem szabad addig eljutni, hogy nagyobb balhé legyen. A külső tapasztalatok és logika alapján ez helyére fog kerülni egy idő múlva. A kérdezőnek is jól fog jönni később, hogy közel lakik a nagyszülő.
Amit előttem írt valaki, az eddig mindig bevált, hogy humorral kell kezelni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!