Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem akarja elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja elfogadni a szüleim segítségét? Hogy beszéljem rá?

Figyelt kérdés
Az esküvőnkre a szüleimtől egy lakást kaptunk. A férjemmel anyóséknál lakunk, mert nincs annyi pénzünk, hogy a lakást berendezzük. Ahogy számoltuk, kb 2 millió forint kellene hozzá. A szüleim felajánlották, hogy válasszunk bútorokat, ők kifizetik nekünk, mert ők jól állnak anyagilag, nem lenne nekik nagy megterhelés. A férjem azonban ezt nem akarja, az is zavarta, hogy kaptuk a lakást. Ő inkább maradna még az anyjánál, pedig így minimum 2-3 év, mire saját erőnkből be tudnánk rendezni.
2013. nov. 24. 12:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
20-as. Nem konkrétan emiatt, de belejátszott. Már nem tudtam tisztelni, férfiként ránézni. Mindig a sült galamb kellett volna, ha két gazszálat keresztbe tett, előtte eljátszotta a nagyhalált. Vagyis őrjöngött egy sort, hogy most füvet kell nyírni stb. Gyermekünk születése után hónapokig hallgattam, hogy hazaköltözik anyucihoz, mert ő utálja a munkáját, nem jut egyről a kettőre. Egyszer meguntam, összepakoltam neki, hogy mehet. Persze, hogy maradt. Aztán kapott lehetőséget, hogy előrébb lépjen, nem tudott vele élni. Fontosabb volt, hogy a rongyot rázza mások előtt, képtelen volt spórolni, viszont költséges hobbit űzni nem derogált neki. Hárman 3 fizuból (nekem van kettő) nem tudtunk kijönni hónap végére. Aztán válás után gyerektartás nélkül nemhogy kijöttünk, de spórolni is tudtam! Érdekes, nem? Nem bántam meg a válást, azóta megtaláltam életem párját, aki tud férfiként élni, viselkedni, én meg tudok nőként élni mellette. Lányom azóta kisimult, hízott egy csomót (kórosan vékony volt), jól érzi magát.
2013. nov. 24. 17:53
 22/22 anonim ***** válasza:
49%

21: Sokadszor írom le a fórumon: A jó házasság titka a külön háztartás! :)

Ezt mért nem tudja mindenki?...

2013. nov. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!