Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja elfogadni a szüleim segítségét? Hogy beszéljem rá?
Figyelt kérdés
Az esküvőnkre a szüleimtől egy lakást kaptunk. A férjemmel anyóséknál lakunk, mert nincs annyi pénzünk, hogy a lakást berendezzük. Ahogy számoltuk, kb 2 millió forint kellene hozzá. A szüleim felajánlották, hogy válasszunk bútorokat, ők kifizetik nekünk, mert ők jól állnak anyagilag, nem lenne nekik nagy megterhelés. A férjem azonban ezt nem akarja, az is zavarta, hogy kaptuk a lakást. Ő inkább maradna még az anyjánál, pedig így minimum 2-3 év, mire saját erőnkből be tudnánk rendezni.2013. nov. 24. 12:37
21/22 anonim válasza:
20-as. Nem konkrétan emiatt, de belejátszott. Már nem tudtam tisztelni, férfiként ránézni. Mindig a sült galamb kellett volna, ha két gazszálat keresztbe tett, előtte eljátszotta a nagyhalált. Vagyis őrjöngött egy sort, hogy most füvet kell nyírni stb. Gyermekünk születése után hónapokig hallgattam, hogy hazaköltözik anyucihoz, mert ő utálja a munkáját, nem jut egyről a kettőre. Egyszer meguntam, összepakoltam neki, hogy mehet. Persze, hogy maradt. Aztán kapott lehetőséget, hogy előrébb lépjen, nem tudott vele élni. Fontosabb volt, hogy a rongyot rázza mások előtt, képtelen volt spórolni, viszont költséges hobbit űzni nem derogált neki. Hárman 3 fizuból (nekem van kettő) nem tudtunk kijönni hónap végére. Aztán válás után gyerektartás nélkül nemhogy kijöttünk, de spórolni is tudtam! Érdekes, nem? Nem bántam meg a válást, azóta megtaláltam életem párját, aki tud férfiként élni, viselkedni, én meg tudok nőként élni mellette. Lányom azóta kisimult, hízott egy csomót (kórosan vékony volt), jól érzi magát.
22/22 anonim válasza:
21: Sokadszor írom le a fórumon: A jó házasság titka a külön háztartás! :)
Ezt mért nem tudja mindenki?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!