Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a férjem. Mit tegyek?
Az elmúlt hetekben nagyon feszült vagyok, sok a gondom, és tényleg nagyon ki vagyok bukva. Ma összevesztünk valamin, és ő beszólt nekem (nem olyan csúnyát), ami olyannyira kiborított hogy nagyon durván arcon ütöttem.
És egyszerűen ki vagyok készülve.
Ő elment dolgozni, én meg gyűlölöm magam, hogy hogy tehettem ezt, pedig annyira szeretem és nem is gondoltam, hogy valaha ilyet fogok tenni.
Ő is azt mondta, hogy ezt nem várta tőlem, meg kiakadt.
Na de utolsó! Kicsit ellent ondasz magadnak. Az elején még azt mondod, még szerencse, hogy nem tudjuk, hogyan romboljunk le egy férfit, bocsánat FÉRFIT puszta kézzel, majd a végére átfordul abba, hogy a mi kedves mamánkat, hogy nem tudjuk hogyan kell, és mindez azért van, mert lusták vagyunk.
Akkor most tulajdonképpen húzzak el a gym-be oszt gyúrjam magam terminátorrá, hisz ne legyek már lusta, vagy maradjak itthon és legyek szép meg kedves, aki nem veri a márványba a férfit. Bocsánat FÉRFIT.
Nem volt azóta sem pofon és semmi egyéb ilyesmi, mint amit néhányan jósoltak!! :)
Kb 1-2 hétig még nem volt oké a dolog, de azóta minden rendben, nincsenek vitáink, pláne hála annak, hogy már a gondjaim is megoldóttak, de tanultam az esetből amúgy is, a férjemen soha többé nem fogom kitölteni a stresszt.
Néha ha feljön esetleg már jót szoktunk rajta nevetni, a férjem úgy emlegeti, hogy "amikor szétvertél" :D
Most nézem már 2 éves kérdés, rohan az idő :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!