Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek? A férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? A férjem egy angyal, imádom, de az őrületbe kerget.

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem kell osztani az észt, tudom, hogy szerencsés vagyok, meg minden, a kérdésemre válaszoljatok, légyszi...tehát.. Születésem óta szívbeteg vagyok, volt egy nagyon nehéz szülésem, és azóta pár kisebb rosszullétem. Mióta megvan a kicsi, a férjem semmit nem enged nekem, de komolyan, Nem vihetem ki a szemetet, nem pakolhatok ki a kocsiból bevásárlás után, ilyenek... Eleinte kedves volt, de az agyamra megy, hogy semmit nem hagy, és már ott tartunk, hogy azt se engedi, hogy hosszabban emelgessem a 7 hónapos fiamat...jól vagyok, kedves, hogy aggódik, de ez már sok, viszont bántani nem akarom. Mit tehetnék?
2013. nov. 18. 16:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk nem ide, hanem neki teszed fel a kérdést. Vagy már kérdéseket sem tehetsz fel otthon, mert az is "megerőltető"?
2013. nov. 18. 16:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem megerőltető... folyton mondom neki, hogy semmi bajom, ne féltsen, de nem érti meg, és úgy érzem, bántom ezzel. Egyébiránt pedig ha nem érdekel a kérdésem, ill. problémám, akkor nem muszáj válaszolni, hidd el, nem unalmamban írtam ki...
2013. nov. 18. 16:58
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Hivatkozva az első mondatodra:" Előre szólok, nem kell osztani az észt..."

Valamint az első válaszolónak szánt mondandódra,

én inkább nem írok semmit.

2013. nov. 18. 17:01
 4/18 anonim ***** válasza:
31%
Mi a gond a sziveddel?
2013. nov. 18. 17:11
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

Elmentek a férjeddel közösen az orvosodhoz, és ott a férjed elött megkéred az orvost, hogy mondja el, hogy mit NEM szabad csinálnod meg hogy legalább annyira ártalmas, ha semmit sem csinálhatsz.

Másnak ugyanis nem fogja elhinni. Viszont utána NEKED kell ahhoz ragaszkodni, amit az orvos mondott.

2013. nov. 18. 17:15
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Semmit.Hagyd.10év és nem lesz ilyen cuki:))
2013. nov. 18. 17:16
 7/18 anonim ***** válasza:
41%

Nem te vagy az, aki múltkor még terhes volt és szintén semmit nem enged neki a férje?

Egyébként meg jó, hogy ennyire ráér. Nem dolgozik ő sem?

2013. nov. 18. 17:22
 8/18 A kérdező kommentje:
ŐŐ, hát én 7 hónapja voltam terhes, kedves utolsó, szóval nem hiszem, hogy én voltam, egyébként pedig ráér, igen, mert itthon dolgozik.
2013. nov. 18. 17:24
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is azzal vethetnél véget ennek, ha kézenfogva elmennél vele a dokihoz és ott tisztáznátok a helyzetet.
2013. nov. 18. 17:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elhívom az orvoshoz, talán ez az egyetlen, amit még nem próbáltam, pedig eléggé kézenfekvő. Szóval köszi mindenkinek, azoknak is, akik csak azért írtak, hogy okoskodjanak...
2013. nov. 18. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!