Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek? A férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? A férjem egy angyal, imádom, de az őrületbe kerget.

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem kell osztani az észt, tudom, hogy szerencsés vagyok, meg minden, a kérdésemre válaszoljatok, légyszi...tehát.. Születésem óta szívbeteg vagyok, volt egy nagyon nehéz szülésem, és azóta pár kisebb rosszullétem. Mióta megvan a kicsi, a férjem semmit nem enged nekem, de komolyan, Nem vihetem ki a szemetet, nem pakolhatok ki a kocsiból bevásárlás után, ilyenek... Eleinte kedves volt, de az agyamra megy, hogy semmit nem hagy, és már ott tartunk, hogy azt se engedi, hogy hosszabban emelgessem a 7 hónapos fiamat...jól vagyok, kedves, hogy aggódik, de ez már sok, viszont bántani nem akarom. Mit tehetnék?
2013. nov. 18. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De édes! :D

Szerintem is hagyd, hadd csinálja. Úgy is megunja, nem kell ahhoz pár év sem. :P

2013. nov. 18. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem irtad meg milyen szivbetegseged van, mi a diagnozis

Talan nincs?

2013. nov. 18. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is vidd el az orvoshoz gyanútlanul, hátha őrá hallgat, soroltasd fel , hogy mit engedhetsz meg magadnak és mi az, ami már megerőltető.
2013. nov. 18. 18:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt..veleszületett aortaszűkületem van, már kezelték gyógyszeresen és kisebb beavatkozással is.
2013. nov. 18. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

Ti mit tennétek?

Kérdésedre egy példa: elindulok a szemeteszsákkal a konténer felé. Majd mikor a férjem el akarja venni, mondván, hogy nem szabad, ne csináljam, így szólok: "Állj le, nincs semmi bajom, ha lesz majd szólok! Ne korlátozz a szabad akaratomban!"

Ha ezt nem érti meg a férjed, akkor nem lehet túl értelmes. De nyilván az, így ez az egyszerű párbeszéd hatásos kell,hogy legyen! :)

25N

2013. nov. 18. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Kaptál volna egy hajcsárt, megtanulnad ertekelni a ferjed
2013. nov. 18. 21:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Értékelem a férjem, okoska, épp ezért nem akarom megbántani, de kívánom neked, hogy legyen valaki, akit imádsz, de mindenben korlátoz, mert félt, akkor tudnád, miről beszélek..
2013. nov. 18. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mint amikor az idős embernek, pusztán azért, mert nyugdíjas kiveszik a kezéből a munkát. "Csak pihenjen, majd mi megcsináljuk!" Az én nagyim ebbe belehalna, az tartja életben (85 évesen), hogy van miért reggel felkelnie, megeteti a tyúkokat, főz ebédet, stb. Persze segítünk neki, de ha bedugnánk a tévé elé, hogy nem csinálhat semmit, pusztán azért, mert 85 éves, szerintem vége lenne. (Persze az én mamám se makk egészséges, van neki minden baja, naponta háromszor egy marék gyógyszert eszik, stb. De neki ez az élete, ő nem tud feküdni egész nap. Ha arra kényszerül, akkor már nagyon nagy baja van.)

Akár meg akarod bántani a férjedet, akár nem, legyél őszinte és határozott. Egy házasságban nem kéne megsértődnie a másik félnek attól, hogy elmondod azt, mit szeretnél.

2013. nov. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!