Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? A férjem egy angyal, imádom, de az őrületbe kerget.
De édes! :D
Szerintem is hagyd, hadd csinálja. Úgy is megunja, nem kell ahhoz pár év sem. :P
Nem irtad meg milyen szivbetegseged van, mi a diagnozis
Talan nincs?
Ti mit tennétek?
Kérdésedre egy példa: elindulok a szemeteszsákkal a konténer felé. Majd mikor a férjem el akarja venni, mondván, hogy nem szabad, ne csináljam, így szólok: "Állj le, nincs semmi bajom, ha lesz majd szólok! Ne korlátozz a szabad akaratomban!"
Ha ezt nem érti meg a férjed, akkor nem lehet túl értelmes. De nyilván az, így ez az egyszerű párbeszéd hatásos kell,hogy legyen! :)
25N
Ez kb. olyan, mint amikor az idős embernek, pusztán azért, mert nyugdíjas kiveszik a kezéből a munkát. "Csak pihenjen, majd mi megcsináljuk!" Az én nagyim ebbe belehalna, az tartja életben (85 évesen), hogy van miért reggel felkelnie, megeteti a tyúkokat, főz ebédet, stb. Persze segítünk neki, de ha bedugnánk a tévé elé, hogy nem csinálhat semmit, pusztán azért, mert 85 éves, szerintem vége lenne. (Persze az én mamám se makk egészséges, van neki minden baja, naponta háromszor egy marék gyógyszert eszik, stb. De neki ez az élete, ő nem tud feküdni egész nap. Ha arra kényszerül, akkor már nagyon nagy baja van.)
Akár meg akarod bántani a férjedet, akár nem, legyél őszinte és határozott. Egy házasságban nem kéne megsértődnie a másik félnek attól, hogy elmondod azt, mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!