Most mit tegyek? Néha már az őrületbe kerget a húgom!
Alapjáraton nagyon jól megvagyunk, szeretem, jó viszonyunk van, ezt előre leszögezném, nem egy boszorkány. De néha mégis legszívesebben jól megrángatnám.
Az egyik, ami nagyon zavar az az, hogy állandóan elveszi a cuccaimat. Pontosabban ez még nem zavar, szívesen kölcsönadom neki a ruháimat, körömlakkjaimat, stb, nem vagyok irigy, de elvárnám, hogy vigyázzon rájuk. Szerintem nem nagy kérés. De amikor a párás fürdőszobában találom meg ledobva, összegyűrve a jó minőségű blézeremet, az igencsak dühítő. Ez csak egy példa, számtalanszor előfordult, hogy a földről kellett felszednem a gyűrött, esetenként még koszos ruháimat is. Mostanra már nem is kérdezi meg, hogy kölcsönveheti-e, csak viszi.
És ha emiatt szólok, még én vagyok a hülye (ez a másik problémám), meg a nyavalygós. Hiába mondom el neki, hogy vigyázzon a cuccaimra, ha már kölcsönveszi őket, gyakorlatilag leugat, nem tudok hatni rá.
Mondtam már anyának, hogy beszéljen vele, de nem akarok állandóan, 20 éves létemre anyához szaladgálni.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos helyhiány miatt az én szobámban van a közös használatú számítógép, ezért bezárni a szobámat nem nagyon lehet.
Neki is szokás, hogy elveszi, aztán letagadja, vagy úgy elkeveri, hogy csak hetek/hónapok múlva kerül elő.
És tényleg nem azzal van a bajom, hogy kölcsönveszi. Vegye, én szívesen kölcsönadnom, nem sajnálom. De amikor a kedvenc ruháimat látom összegyűrve a földön, akkor csak értetlenül állok, hogy ez mi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!