Mit tegyek, ha az anyósom az őrületbe kerget?
Bővebben?
Mivel bosszant az anyósod?
Végül is nem férjem, vőlegényem, és amíg be nem fejezzük a tanulmányainkat, esélytelen, hogy annyit keressünk, hogy különköltözzünk.
Azzal bosszant, hogy vannak ilyen "meggyőződései", ahogy ő nevezi őket, és anélkül, hogy ő maga betartaná őket, időnként szinte vallásos szintű erőszakos térítéssel magyarázza, és mindig úgy csavargatja a szavakat, hogy neki legyen igaza. Nem lehet vele beszélgetni, csak szóháborúzni, mert ő az úrnő, és neki mindig igaza kell, hogy legyen, mert ő a bölcsebb, idősebb, tapasztaltabb... pedig csak arról van szó, hogy sok mindent elrontott az életében azzal, hogy őszintétlen volt és nem kommunikált a férjeivel, élettársaival, a gyerekeivel sem, most pedig, hogy szinte végképp kiüresedett az élete, valakin revansot kell vennie. Tisztában van a "hatalmával" és nem nyíltan, de elég erőteljesen zsarol, így végül eljutott odáig, hogy szabadidőmben házirabszolga vagyok.
Persze, stabil szökési tervünk van, és keményen küzdök érte, hogy összejöjjön, és tudom, hogy a helyzeten nem lehet tényleges javulást elérni... Csak mostanra kicsit sok, ezért írtam ki a kérdést. Nem vagyok elveszve, csak jólesik tudni, hogy érdekel valakit és egy kicsit kipuffoghatom magam.
fhu én ki nem állhatom az "anyósom"!-.-
ő is elég rettenetes nő ..áá sokkal rosszabb!!
egyszer volt olyan h az egyik idióta barátnője rá akart mászni a barátomra én meg mondtam neki,hogy állítsa le mert ... és erre engem kezd el fenyegetni ? hát ki lenne ő .. meg stb stb..
bár soha ne ismertem volna meg. :/
Én sem bírtam már az enyémet elviselni,így egy szép napon leugattam.
Már nagyon szenvedtem.Nagy port kavart,rettenet volt,azonban végre kibújt a szög a zsákból,elég volt :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!