Anyós. Egyszerűen az őrületbe kerget! Hogyan lehet ezt kezelni ép idegekkel?
Hát váláshoz, de nem biztos, hogy anyós miatt.
Tényleg felfújod és hisztizel, emiatt külön aludni...nézz magadba, mielőtt az anyósodat szapulod.
csak egy unatkozó vénasszony akinek az életét kb. ti jelentitek. Az oké, hogy érdekli mit csináltok, de az már nem hogy bele is szól mindenbe.
Ebben az esetben a párodnak az mellett kell kiállni akinek igaza van és ebben az esetben neked van igazad.
Nem az Anyóssal van baj.Simán csak ember, érdeklődik, beszélget.
Van titkolni valód??
És igaza van az elsőnek.Válás lesz belőle,mert megpróbálod a párodat az Anyja ellen hergelni,ahelyett,hogy embernek néznéd.
Kedves kérdező!
Te miért nem állsz a sarkadra és osztod ki a mamát, hogy pl.: mást lásson el a jó tanácsaival ne pedig titeket, illetve a férjedet?
A párod beleállt a szemedbe és összement? :D
Hisztis vagy.
Jaj, hát ez bonyolult kérdés, mert az, amit te úgymond "határsértésnek" érzel, az másnak természetes, vagy még örül is neki.
Én megértelek amúgy, mert ugyanilyen vagyok, mint te.
Kikészít, ha valaki tolakodik, kutakodik, kérdezget, úgy érzem, mintha belém mászna.
Hülyén szólva, de mintha lelökne a földre és átmenne rajtam.
De mindenkinél máshol vannak a határok.
Nálam ugyanez volt a párom szüleivel.
Egyszerűen, szó szerint nem volt levegőm ebben a kapcsolatban.
Minden nap felhívtak, hetente ott vacsoráztak egyszer ők, egyszer a testvéréék, heti kétszer nekünk is ott KELLETT enni, mert különben halálra sértődtek.
Gondolj bele, ez heti 4 nap vendégeskedés, közben emellett tanulni, dolgozni, helytállni...
Minden hétvégén ott voltunk, nem is volt életünk!
Egyébként is beleszóltak mindenbe, ráadásul úgy forgatták a dolgot, hogy még én éreztem magam rosszul, ha azt mondtam, hogy: NEM!
Mert akkor jött a szöveg, hogy hálátlan vagyok stb...
Én nem bírtam, szétmentünk.
A testvére viszont bírja, az ő férje is.
Tök természetes nekik, hogy átjáróház az életük.
Ők ilyenek, talán még szeretik is ezt az állandó kontrollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!