Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós. Egyszerűen az őrületbe...

Anyós. Egyszerűen az őrületbe kerget! Hogyan lehet ezt kezelni ép idegekkel?

Figyelt kérdés
Mindenbe beleüti az orrát! Mindenről tudni akar, ami velünk kapcsolatos! Rafinált vén szatyor, fondormányos módon kiszed belőlünk mindent! Ha kell még hazudik is! Ami végképp betette a kisajtót, lakásfelújítás előtt áll(unk) a párom, és tegnap is lementünk hozzájuk, ő kint volt a konyhában. Ahogy kiment a párom is, a vénasszony egyből bezárta a konyhaajtót, hallom: mit intéztél Gabival? - Gabi a tervező... Ki akar rekeszteni? Vagy mi a ....? Akkor a másik. Fiam, szerintem a garázst meg a nappalit egyszerre kell felhúzni, meg hallottam egy nagyon jó fajta fűtést, az milyen jó lesz neked. Mindezt úgy basszus, mintha én ott se lennék. A párom szerint ez nem vészes, csak én fújom fel! Pedig nagyon is az! A párom is összement a szemembe! Meg hogy őt nem zavarja, hogy az anyja érdeklődik mikor hova megyünk, meg hogy minden nap megkérdi mikor megyünk dolgozni?! Ez csak az apraja... Megőrülök. Már tegnap is külön aludtunk. Hová vezet ez???
2012. jan. 21. 12:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%
Passzív ellenállás kell ide. A pároddal ne veszekedj, csak ne menj az anyóshoz, ne beszélj vele, és ha hozzátok menne (kérdés kié a lakás), menj ki a szobából, vagy ne engedd hozzátok, ha megteheted.
2012. jan. 22. 00:11
 22/25 fehér gandalf ***** válasza:
60%

dobd ki üsd meg vagy durván szólj be neki párszor.

nálam bevált a káromkodás.

kicsit puffogott.

2012. jan. 22. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

Most, vagy soha! Állj ki magadért, a férjedtől ne várd, hogy választania kelljen kettőtök közt.

Engem 35 évig nézett levegőnek az anyósom. Amikor összeházasodtunk a férjemmel, anyósoméknál laktunk 1 évig.

A férjem az anyjával ment kabátot venni magának, és mindenben az anyjára hallgatott. Fiatal voltam, nem akartam balhét, sok év után kezdtem csak lázadozni, de már késő volt. Kedvesmama mellett nem rúghattam labdába, anyósom haláláig nem rúghattam labdába, igaz, azóta se - de ez már egy másik történet.

2012. jan. 23. 19:45
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát maga megbolondult, hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond? Bocsi, zavarosra sikerült az utolsó mondatom.
2012. jan. 23. 19:47
 25/25 A kérdező kommentje:
Valóban, rájöttem én is, hogy míg sírok a másik szobában egyedül, addig az anyja otthon, nyugodtan, elégedetten alszik.... Hát, másképp kell viselkedjek. Az """ ellenség""" stratégiájához folyamodom. A sok nagyon okosnak pedig: itthon nem sértegetem a kedves anyukát, de valahol ki kell jöjjön...
2012. febr. 7. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!