Anyós. Egyszerűen az őrületbe kerget! Hogyan lehet ezt
kezelni ép idegekkel?
Figyelt kérdés
Mindenbe beleüti az orrát! Mindenről tudni akar, ami velünk kapcsolatos! Rafinált vén szatyor, fondormányos módon kiszed belőlünk mindent! Ha kell még hazudik is! Ami végképp betette a kisajtót, lakásfelújítás előtt áll(unk) a párom, és tegnap is lementünk hozzájuk, ő kint volt a konyhában. Ahogy kiment a párom is, a vénasszony egyből bezárta a konyhaajtót, hallom: mit intéztél Gabival? - Gabi a tervező... Ki akar rekeszteni? Vagy mi a ....? Akkor a másik. Fiam, szerintem a garázst meg a nappalit egyszerre kell felhúzni, meg hallottam egy nagyon jó fajta fűtést, az milyen jó lesz neked. Mindezt úgy basszus, mintha én ott se lennék. A párom szerint ez nem vészes, csak én fújom fel! Pedig nagyon is az! A párom is összement a szemembe! Meg hogy őt nem zavarja, hogy az anyja érdeklődik mikor hova megyünk, meg hogy minden nap megkérdi mikor megyünk dolgozni?! Ez csak az apraja... Megőrülök. Már tegnap is külön aludtunk. Hová vezet ez???
Szerintem eltúlzod. Neked mindig külön ki kell hangsúlyozni, hogy hozzátok beszél, nemcsak a fiához? Főleg, ha nem is vagy a helyiségben? Gondolom, úgy gondolta anyós, hogy a párod, mint férfi intézi a felújítási dolgokat, mivel ez amolyan férfifeladat.
2012. jan. 21. 12:41
12/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de te jó nagy baromságot mondtál! Nem hozzáNK beszél nem érted? Hanem a kisfiához!!! És ha a fia a férfi, és ő intéz mindent, akkor miért a vén majom szövegel, hogy mi hogy legyen?... Úr isten. Még én vagyok a hülye.
2012. jan. 21. 12:45
13/25 A kérdező kommentje:
És nem vagyok a helyiségben? Persze hogy nem, mikor kívánja az alkalmat hogy a fia menjen a konyhába, ő meg egyből! Bezárja az ajtót.
2012. jan. 21. 12:46
14/25 anonim válasza:
A legfájóbb az, hogy semmibe vesz, úgy tesz, mintha te ott se lennél. Ugye? Ezt is ismerem. Egyszer házassági évfordulóra hozott ajándékba egy vázát. Azzal a kijelentéssel adta át: Fiam, ezt neked hoztam. Felém fordult engem is megköszöntött: Csak azért szólok, hogy ha netán elváltok, nehogy magaddal vidd.
2012. jan. 21. 12:51
15/25 anonim válasza:
Lehet, hogy azért kérdez rá ezekre ilyenkor mikor nem vagy ott, mert nem akarja, hogy azt hidd, tolakszik.
Viszont ha az én anyámat hívnád vén majomnak és rafinált vén szatyornak, úgy kib@sználak mint macskát szarni. Tisztelet!
2012. jan. 21. 12:55
16/25 anonim válasza:
Kedves kérdező,nagyon átérzem a helyzetedet,az én anyosomat is csillárként szeretném látni,ÉGVE LÓGNI :D
Mivel nem akarod elválasztani őket,de a kedves párod is a "mama szoknyájától" el nem szakad így nagy esélyely válás lesz a vége.Legokosabb az lenne ha a párodat kész tények elé állítanád,te vagy a felesége veled beszéljen meg dolgokat,a ti közös otthonotokat épititek,kettötök véleménye számít,ha mégis a vén boszorka véleménye fontosabb,akkor te jobbra ő meg balra.Vagy kitart melleted a párod vagy akkor megette a fene az egészet.Csak akkor tudná elfogadni ,hogy te is létezel és vagy,méghozzá hozzá kell szokjon ezentul ha a párod ki áll melleted,érezteti a boszorkával,hogy TE MÁR AZ Ő ÉLETE RÉSZE VAGY!ezt kell neki elfogadni,ha nem akkor saját kisfia fog tőle elhidegülni.A vénnasszonnyal szembe meg kutyaharapást szőrivel módszert alkalmazd ;)
2012. jan. 21. 14:29
17/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy nemcsak túlreagálod, hanem már mindenbe belekötsz! Miért nem mindegy, mit beszél a fiával? Akkor és azt beszél vele, amit akar. Vagy azért, mert a fiának van valakije, már soha többet nem beszélhet vele négyszemközt?
2012. jan. 21. 16:27
18/25 anonim válasza:
Te, ha otthon is ilyen a stílusod, mint itt, akkor csak annak örülj, hogy még együtt vagytok... Megértjük lassan, miért nem beszél veled anyós. Megdolgoztál érte....
2012. jan. 21. 16:33
19/25 anonim válasza:
"vén majom"... Intelligens vagy. Én a párod helyében már felképeltelek volna, ha beszélsz az anyjáról.
2012. jan. 21. 17:16
20/25 anonim válasza:
Mondhattok felőlem amit csak akartok, de akkor is keserves, ha egy anya nem képes elfogadni azt, hogy már nem ő az első számú nő a fia életében. A tiszteletet pedig nem kikövetelni kell, hanem kiérdemelni. Amíg az anyós levegőnek nézi a menyét-megfeledkezve arról, hogy előbb-utóbb rá fog szorulni-és úgy bánik vele, mint egy betolakodóval, addig sok tiszteletet ne várjon. Meg azok a kis sanda pillantások(mielőtt elfelejteném)mikor úgy néz a menyére, mint én a cipőm orrán a kutyaszarra. De, kedves kérdező azzal, hogy külön alusztok az ő malmára hajtod a vizet. Diadalittasan röhög majd a markába:" Ugye, kisfiam én megmondtam, hogy nem lesz köztetek jó élet..." Ne add meg neki ezt az örömöt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!