Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet? Egyszerűen...

Ez mit jelenthet? Egyszerűen nem tudom hová tenni, sőt kezelni sem a dolgot.

Figyelt kérdés

A párommal több mint 4 éve vagyunk együtt. Stabil, komoly és jó kapcsolat. Viszont az utóbbi időben nem értem a viselkedését. Tanulunk még mindketten. Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Szóval az utóbbi időben fél napok alatt 180 fokosat tud fordulni a kedélye. Értem ezalatt, hogy tegnap este boldogan telefonáltunk és tényleg annyira örültem, hogy ilyet jót beszélgettünk. Ma pedig mintha nem is ő lett volna. "Elfelejtett" szólni egy dologról, hogy ne várjak rá egy dologgal kapcs, ami nekem nagy bonyodalmat okozott ( utazásról van szó), habár tudta, hogy nekem fontos információ lenne. Megviselheti ennyire az iskola? A többi téren nics probléma, felhív amikor ígéri, keres ( az esetek 85%-ában ő keres engem).

Illetve még annyi, hogy amikor szeretnék vmi programot(pl. mozi) akkor is mindig jön a de tanulni kell stb... Ne értsétek félre, nekem is rengeteg dolgom van, egyetemre járok ugyanúgy, olyan nehézségúre mint ő.

Ha megkérdezem, hogy esetleg miért ideges, akkor midnig ezt hozza fel, és hogy ne haragudjak rá emiatt. De néha bizony nagyon meg tud bántani ilyenkor. Szerintetek? Nem tudom mit kellene csinálnom. Azért fáj tőle ha bánt, mert midnig kedvesek és megértőek próbálunk lenni egymáshoz. Köszönöm annak aki elolvasta.

23/N

2011. dec. 8. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Hát, ha egyetemre jársz, tudod, hogy nyakunkon a vizsgaidőszak, amit mindenki máshogy reagál le. Az én libidóm pl. nullára csökken még a vizsga szó hallatán is, amit biztos nehéz tolerálnia a páromnak. Lehet, hogy egy zh-ja nem úgy sikerült, és most javítani készül, csak nem akarja elmondani, mert cikinek érzi. Szerintem legyél vele türelmes, de ha megbánt, közöld vele, hogy ezt a hangnemet/stílust legyen szíves mellőzze, mert nem vagy hajlandó elviselni. Nálunk én vagyok az, aki hajlamos levezetni a másikon a feszültséget, de mikor párom szól, hogy "miért beszélsz így velem?" akkor kapcsolok, hogy tényleg, miért? 24/N
2011. dec. 8. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Nem kéne a tanulásra fogni... Szerintem ez most csak egy jó ürügy neki. Nem akarok vészmadár lenni, de Ő bizony már nem úgy érez irántad.
2011. dec. 9. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg ne higgy a másodiknak, mi is (több mint) 4 éve vagyunk együtt, szintén egyetemisták, csak nálunk én vagyok olyan mint nálatok a párod. Ettől még ugyanúgy szeretem őt, és ilyenkor tényleg megértésre van szükség...csak rohadtul elegem van már a suliból, mindenből, és ez a hülye idő csak rátesz egy lapáttal, semmihez sincs kedvem. Biztosan te is érzed hogy szeret, tehát nem ezt kérdőjelezed meg, csak valami épeszű magyarázatot vársz...hát csak arra tudok gondolni, hogy ez nála is valami belső vihar, amiről te nem tehetsz. Kedveskedj neki dolgokkal, légy vele türelmes, és meglesz a gyümölcse:)

23L

2011. dec. 9. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:
A kérdező nyilván azzal a céllal tette fel a kérdést, hogy majd megnyugtató válaszokat kap. Na ezeket tőletek megkapta... Én viszont egy objektív véleményt írtam. Most, hogy ez tetszik nektek vagy sem, az a ti dolgotok...
2011. dec. 9. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!