Hogyan kell kezelni ezeket a beteg embereket, amikor rájuk jön a dühroham, vagy egyszerűen bekattannak?
Mit félsz? El lehet intézni h ki legyen tiltva. Nálunk hány emberrel megcsinálták..
Ha meg nem hallgatsz rám. a te bajod ha 1x lekever párat.
Az ieneket nem is szabad beengedni se kiszolgálni mert nagyobb kárt csinál mint simán betegen.
Kezeléséhez: éppen tegnap mondta nekem valaki,mert hasonló problémába kerültem ,hogy próbáljam ki a következőt,ami nála működik:
-hirtelen menj hozzá közel,hogy szinte összeértek és úgy beszélj vele - ettől zavarba jön,ugyanis elveszed a mozgásterét. Nekem jövő héten is lesz alkalmam bőven próbálgatni hogy működik,kíváncsi vagyok,de látok benne logikát.
-hirtelen menj hozzá közel,hogy szinte összeértek
ez vonzó ötlet 2 pszichopata felé...vagyis 2 pszichopata alkesz felé..
lassan két éve tartottunk egy házibulit, születésnapom volt... az -akkor még nem diagnosztizált - borderline/pszichopata/skizofrén (nem, még mostanra sem diagnosztizálták, mivel nem nagyon jár el a dokihoz, de valószínűleg többszörös személyiség...) barátnőm este 11 körül megpróbált szíven szúrni egy késsel minden előzmény nélkül... Istennek hála a pia ellenére voltak még olyan jók a reflexeim, hogy elkaptam a kezét úgy, hogy a kés hegye kb a mellkasomtól 1 centire állt meg. Lenyomtam a földre, ráültem a mellkasára és lefogtam a kezeit, közben kicsavartam a kezéből a kést, ott hevert mellettünk a kövön... kb 20-25 percig akart még megölni, kaptam mindent szóban, a hülye k*rvától a büdös boszorkányig... akik még ott voltak a szobában (három barátnőm), csak sírtak meg remegtek... nekem akkor nagy valószínűséggel az a jópár év küzdősport mentette meg az életem, a kés, bár nem volt sok éle, valószínűleg minimum komoly sérülést okozott volna, ha nem is öl meg, miután teljes súlyával beledőlt a szúrásba....
Óvatosan. Ha esetleg összekerülünk azóta buliban, esetleg itt alszik, nem iszom annyit és iszonyú éberen alszom, arra is felébredek, ha megfordul az ágyon, pedig a szomszéd szobában szokott aludni, ilyenkor ujjongok, hogy recseg az ágy valamennyire.
A lényeg az, hogy mindig legyél felkészülve, ÉBERSÉG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!