Extrém beteg gondolatok :S miért?
Néha előtörnek a fantáziámból félelmetesen beteg gondolatok. Pl a nagymamám nemrég evett, elég sokat. És akkor elképzeltem milyen lenne kiszedni a hasából. Önkéntelenül. Persze ezektől a borzalmaktól annyira megijedek, hogy szinte még a fogam is összeszorul...
Vagy pl multkor ültem egy barátommal a rakpart szélén, és egy mozdulattal be tudtam volna lökni 10 méter mélyre az éles kövek közé. Nem tudom honnan jönnek ezek....
Meg ha valaki nagyon jófej és kedves elkezdek félni tőle (magamtól) meg akarom (nem akarom) sérteni, bántani akarom. Persze ez függ a személytől. Sokszor rokonokkal érzem így, barátokkal ritkábban. Bár.
Ilyen szemkinyomós kényszergondolatom is van és néha annyira felzaklat, hogy tényleg nem tudom mi van velem. Mintha az agyam ebből a jó-rossz kontrasztból nyerne valami plusz energiát, vagy valamit amin le tud vezetni fölös energiákat. Mert az biztos, hogy durván hat rám.
Kedves Kérdező!
Ettől még nem leszel pszichopata, az előző hülyeséget ír. Kényszeres gondolatai sok embernek lehetnek, és nem is szoktak valóra válni. De ha ezek a kényszergondolatok nagyon nagyon kínzóak, és gyakran visszatérnek, akkor orvoshoz kell fordulni, mert csak rosszabb lesz valószínűleg. Nyugodtan menj pszichiáterhez, ő nem fog csodálkozni, hanem segít meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!