Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Extrém beteg gondolatok :S miért?

Extrém beteg gondolatok :S miért?

Figyelt kérdés

Néha előtörnek a fantáziámból félelmetesen beteg gondolatok. Pl a nagymamám nemrég evett, elég sokat. És akkor elképzeltem milyen lenne kiszedni a hasából. Önkéntelenül. Persze ezektől a borzalmaktól annyira megijedek, hogy szinte még a fogam is összeszorul...

Vagy pl multkor ültem egy barátommal a rakpart szélén, és egy mozdulattal be tudtam volna lökni 10 méter mélyre az éles kövek közé. Nem tudom honnan jönnek ezek....

2011. nov. 5. 19:22
1 2
 11/17 anonim válasza:
16%

Ha megoldást keresel, Jézus Krisztus. Ha nem fake, és tényleg komolyak ezek, akkor itt nagy a gond. Ha akarod keress meg itt : gagyidasz@citromail.hu. Csak Jézus a megoldás.

Kegyelem és Békesség!

2011. nov. 6. 20:17
 12/17 Vámpírka99 válasza:
Lehet hogy kiskorodban ért valami trauma téged pl.:láttál egy durva jelenetet egy horrorrból...stb Talán kérdezz rá anyudnál vagy apudnál... hátha tud segíteni.
2011. nov. 8. 16:00
 13/17 anonim válasza:
lehet hogy az előző igazat mond én régen látam a kaptárt(1-2-3 részét) és azóta félek ez jó pár éve volt...de ez tényleg elég durva
2011. nov. 8. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Gyere belezki.
2011. nov. 13. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Öld meg az osztálytársaim.
2011. nov. 15. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
valószínűleg pszichopata gyilkos lesz belőled előbb-utóbb. keress fel gyorsan egy pszichomókust
2011. nov. 27. 15:42
 17/17 Cppxy! válasza:

Az előző kommentelőnek: phsziomókus xd lefejeltem a billentyűzetet...

Na, de komolyra fordítva a szót:

Ne higgyél az előző kommentelőnek, de azért menj el egy phsziológushoz, nehogy akármilyen rossz dolog süljön ki ebből.

Az egyik külön matektanárom megmutatta nemrég a Momo-t, és én ilyen félősebb fajta vagyok, és emeletes ágyon alszom, így r*hadtul be voltam f*sva 1 évig, mikor aludtam, a sötétben. Persze, amikor valaki bejött, egy kicsi ideig megnyugodtam, de utána kezdődött elölről minden. És mikor kiáltoztam, jöttek a szüleim, de mikor nem jöttek1-2 percen belül, elképzeltem, hogy elviszi őket Momo. R*hadtul be voltam parázva.

Később a betörőktől és a phsziopata gyilkosoktól kezdtem el félni a Reszkessetek betörők 1. részének első fél órájának megnézése után. Azóta se néztem meg azt a filmet.

Egyre több horrort nézek, és egyre jobban szoktam félni. És mikor valamiért valaki valahonnan késik (akárki az, és várom őt), elkezdek mindenfélét kitalálni az agyamban, hogy miért nem jön, mi baj van, stb. és egyfolytában félek, bárhol vagyok, már nappal is.

El szoktam néha én is képzelni, hogy valakit meggyilkolok, és akkor egyszerre kiráz a hideg, és (igen, phsziopatának fogtok nézni) boldogság is egyszerre. De senkit sem akarok meggyilkolni, mert irtózom a vér látványától, meg a hulláktól.

Nem csak te vagy az egyedüli ilyen, aki ilyen gyilkolós kedvében van néhányszor. Csak gondolj arra, miért tennéd ezt, milyen okod lenne erre, hogy mit gondolna a másik... és elmegy a kedved tőle.

További sok sikert!

Cppxy!

2022. máj. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!