Füves kérdése:
Hogyan kell kezelni ezeket a beteg embereket, amikor rájuk jön a dühroham, vagy egyszerűen bekattannak?
Figyelt kérdés
Pultos vagyok,jár be a kocsmába egy furcsa pár. Testvérek,de úgy járkálnak,mint egy szerelmes pár. A nő alkesz,a srác meg (nem tudom milyen betegsége lehet) bolond. A múltkor földhöz vágott egy hamutartót minden előzmény nélkül,s mikor megkérdeztem tőle,hogy miért csinálta,azt mondta hogy nagyon mérges lett. Hozzá kell tenni,hogy akkor éppen nem volt vele a nővére,és a kocsmában is csak ketten voltunk,de én azon kívül,hogy megkérdeztem tőle,mit iszik,mást nem beszéltem vele. Szóval,biztos,hogy nem én mérgeltem fel. Elmeséltem ezt később a főnök asszonyomnak,aki mondta,hogy pszichopata,s régen az a pletyka járt a városban,hogy született gyerekük és elásták. (Biztos,hogy van benne igazság,mert a tag 10évig ült,és a mai napig kell járnia pszichiátriára.)Azóta nagyon félek,ha bejönnek és esetleg rajtuk kívül nincs benn más vendég...2010. szept. 4. 00:07
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi,igyekszem éber lenni,csak hát azért bennem van az az egészséges félelem.
Neked meg örülök,hogy nem lett semmi bajod,vigyázz azért magadra,főleg,ha még néha ott alszik a barátnőd!
2010. szept. 6. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!