Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gáz, ha gyerek mellet is imádom a férjem?
Dehogyis, ez lenne a normális!
Ezen az oldalon viszont ne várj sok támogatást (főleg, ha átrakják a gyerekek témába...), rengeteg a vérmes véranya, akik szerint a férj megszűnik a szülés után és már csak a "Babóca" létezik...
Ha elváltként akarsz élni, akkor gáz ha imádod a férjed...
Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést?
Ez lenne a normális.
Tényleg sok furcsa gondolkozású ember van, ne törődj velük.
A férj nem szorulhat háttérbe, mert megszületett a baba.
Így (lenne) normális, hogy megmarad a szerelem. Sok kapcsolatban a bébi születése után "anyának", "apának" szólítják egymást. Baromság..ki akar szeretkezni az anyjával..
Párod miért ne fürdethetné a gyereket? Elég "minta" anyákkal vagy körülvéve. Utána még ők csodálkoznak, ha
párjuk lelép.
Ez a normális. Örülj neki, hogy ilyen jó a kapcsolatotok.
Az meg, hogy leszidnak valamiért... pattanjon le rólad!
El vagyunk ájulva tőled!
De elárulom, a legtöbb nő ugyanúgy "imádja a férjét", csak talán pont körlötted nincsenek ilyen nők, azért tűnsz magadnak olyan csodálatosnak és különlegesnek.
Az én családomban is ez az általános nézőpont - jó, ha van férfi, de gyerek mellett mellékes...
Mostanában a szülésről "papolnak" nekem mindig, hogy mire várok, és néznek nagyokat, amikor kiemelem, hogy az várhat, egyelőre örülök, hogy az ideális férj-jelöltemet megtaláltam, és majd ha mindketten készen állunk (és a kapcsolatunk is), akkor jöhetnek a lurkók (mert szeretnénk, naná, de fiatalok vagyunk még).
Nem értik, hogy nekem miért jó a vőlegényemmel kettesben lenni ennyi ideig (alig 4 éve vagyunk együtt...), és szerintük már rég anyának kellene lennem.
Én nem törődök ezzel, örülök, hogy a kapcsolatunk gyerek nélkül is jól működik, mert a szerelem/közös érdeklődés tartja egybe, nem az, hogy jött a gyerek, és egyedül egyikünk sem boldogul már.
A "zaklató" rokonaim amúgy vagy rossz házasságban élnek, vagy elváltak, szóval ennyit erről, nem hinném, hogy a gyerekeknek annyira jót tett ez a "csak a gyerek a fontos" hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!