Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Komolyan gáz, ha gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gáz, ha gyerek mellet is imádom a férjem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, de mindenki azzal zaklat, hogy a férje már nem olyan fontos, mióta megvan a baba, és mikor én azt mondom, h mennyire jó a kapcsolatunk, csak néznek bambán...olyan is volt, hogy leszidott a nővérem, h hogy engedhetem, hogy a párom fürdesse a fiunkat...!
2013. nov. 18. 11:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Dehogyis, ez lenne a normális!

Ezen az oldalon viszont ne várj sok támogatást (főleg, ha átrakják a gyerekek témába...), rengeteg a vérmes véranya, akik szerint a férj megszűnik a szülés után és már csak a "Babóca" létezik...

2013. nov. 18. 11:48
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha elváltként akarsz élni, akkor gáz ha imádod a férjed...

Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést?

2013. nov. 18. 11:50
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy alapvető dolog lenne normális,jól működő házasság esetén.
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Ez lenne a normális.

Tényleg sok furcsa gondolkozású ember van, ne törődj velük.

5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz, inkább ez a normális. És miért baj, ha a párod fürdeti a babát? Inkább jó, hogy ő is kiveszi mindenből a részét és nem csak x év múlva tud mit kezdeni a gyerekkel, amikor el lehet vele menni focizni :)
2013. nov. 18. 11:51
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

A férj nem szorulhat háttérbe, mert megszületett a baba.

Így (lenne) normális, hogy megmarad a szerelem. Sok kapcsolatban a bébi születése után "anyának", "apának" szólítják egymást. Baromság..ki akar szeretkezni az anyjával..

Párod miért ne fürdethetné a gyereket? Elég "minta" anyákkal vagy körülvéve. Utána még ők csodálkoznak, ha

párjuk lelép.

2013. nov. 18. 11:51
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Ez a normális. Örülj neki, hogy ilyen jó a kapcsolatotok.

Az meg, hogy leszidnak valamiért... pattanjon le rólad!

2013. nov. 18. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:
24%

El vagyunk ájulva tőled!

De elárulom, a legtöbb nő ugyanúgy "imádja a férjét", csak talán pont körlötted nincsenek ilyen nők, azért tűnsz magadnak olyan csodálatosnak és különlegesnek.

2013. nov. 18. 12:13
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Az én családomban is ez az általános nézőpont - jó, ha van férfi, de gyerek mellett mellékes...

Mostanában a szülésről "papolnak" nekem mindig, hogy mire várok, és néznek nagyokat, amikor kiemelem, hogy az várhat, egyelőre örülök, hogy az ideális férj-jelöltemet megtaláltam, és majd ha mindketten készen állunk (és a kapcsolatunk is), akkor jöhetnek a lurkók (mert szeretnénk, naná, de fiatalok vagyunk még).

Nem értik, hogy nekem miért jó a vőlegényemmel kettesben lenni ennyi ideig (alig 4 éve vagyunk együtt...), és szerintük már rég anyának kellene lennem.

Én nem törődök ezzel, örülök, hogy a kapcsolatunk gyerek nélkül is jól működik, mert a szerelem/közös érdeklődés tartja egybe, nem az, hogy jött a gyerek, és egyedül egyikünk sem boldogul már.

A "zaklató" rokonaim amúgy vagy rossz házasságban élnek, vagy elváltak, szóval ennyit erről, nem hinném, hogy a gyerekeknek annyira jót tett ez a "csak a gyerek a fontos" hozzáállás.

2013. nov. 18. 12:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idióta van ezen a világon a normális házasságból hülyét akarnak csinálni.
2013. nov. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!