Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gáz, ha gyerek mellet is imádom a férjem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, de mindenki azzal zaklat, hogy a férje már nem olyan fontos, mióta megvan a baba, és mikor én azt mondom, h mennyire jó a kapcsolatunk, csak néznek bambán...olyan is volt, hogy leszidott a nővérem, h hogy engedhetem, hogy a párom fürdesse a fiunkat...!2013. nov. 18. 11:46
11/19 anonim válasza:
Miii????? :DDDDDD Te jó ég!!! És ha ez lenne a normális, akkor hogy lenne az embereknek mondjuk kettő vagy több gyerekük? :DD Jóhogynem ki nem rakják az utcára a férjüket, miután hazavitték a babát a kórházból. :D
12/19 anonim válasza:
Jézus.... Oké, hogy a kisbaba fontosabb, mint a férj, semmi sem fontosabb a babánál, de a férj attól még nem szűnik meg és jó esetben neki is a baba a legfontosabb, együtt kell szeretni, vigyázni rá, gondozni. Azért család egy család, hogy mindenki szeresse egymást. Megcsináltatom a gyereket a férjemmel, aztán utána mehet amerre lát, vagy mi? Ezek a nők egyáltalán szerették valaha a férjüket, tekintették őt embernek, érző lénynek, vagy csak kellett nekik valaki, aki teherbe ejti őket? Miért nem mentek akkor spermabankba?
13/19 anonim válasza:
Még hogy a férj fürdeti a gyereket...gondolod, másutt csak a szemetet viheti le?
14/19 anonim válasza:
Hát örülj neki!
Ismerek olyan nőt, akinek szülés után úgy megváltozott az ízlése, hogy még a férje szagát sem bírta elviselni.
15/19 anonim válasza:
Vééégre egy normális nő! Ne hagyd, hogy bármi is elbizonytalanítson! Normálisan gondolkodsz, a férjed is normális, az az alap, hogy ő is foglalkozik, velei a gyermekét. Az ember életében a legfontosabb ember a társa. Nem az anyja, nem a testvére, nem is a gyereke, hanem a társa. Vele maradsz jobb esetben egész életeden keresztül, ezért is anynira fontos jól megválasztani. A mai házzaságok nagy része azért megy tönkre szerintem, mert jön a gyerek és mindent és mindenkit mögé helyeznek. Ez nem egészséges. A feleségnek van férje, van munkája, van saját élete, az is ugyanolyan fontos. A gyerekek kiröpülnek, és amúgy sem egészséges őket helyezni az első helyre. A társad fog ott maradni meletted, jobb esetben. Folytasd, csak így tovább.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, viszont úgy érzem, néhányan felvilágosításra szorulnak...nem magamnak akarok tetszeni, ha esetleg nem értettétek volna a kérdést, ugyanis tudom, hogy ez így jó, ahogy van. Egyszerűen csak azt nem értem, miért van az, hogy sokan hülyének néznek azért, mert nem "dobom ki" a férjem a szívemből...
2013. nov. 18. 13:19
17/19 anonim válasza:
Mert sok az olyan nő, akik semmire sem vitték az életben, nem valósították meg az álmaikat, ezért leakasztottak valahonnan egy szerencsétlen pasit, csináltak egy-két gyereket , és mindent feláldoztak értük, hogy így igazolják az életüket és a létezésüket. Ezek vetik majd később a gyerekek szemére, hogy "dehát én mindent megtettem érted, neked adtam az egész életemet". Szánalmasak. Ők megszűnnek nőnek, embernek, feleségnek lenni, ők csak anyák lesznek. De annak se éppena legjobbak. Szegény férfi emg csak spermabanknak kellett.
18/19 A kérdező kommentje:
12-nek! Pontosan ugyanezt szoktam én is mondani! Imádom a kisfiam, de ő nem marad velem, a párom viszont jó esetben az életem, vagy az ő élete végéig mellettem marad...na ezt nem szokták szeretni az okosok...
2013. nov. 18. 13:34
19/19 anonim válasza:
"na ezt nem szokták szeretni az okosok..."
Hát, azt látom. :DD Jól le is szavaztak. :DD De attól még a mi hozzáállásunk a normális. Akinek ennyire csak a gyerek számít, annak remek lehetőségek vannak már a mai világban, ha lombikbébire nincs pénze egy egyéjszakás kaland is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!