Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megütöttem a férjem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben nagyon feszült vagyok, sok a gondom, és tényleg nagyon ki vagyok bukva. Ma összevesztünk valamin, és ő beszólt nekem (nem olyan csúnyát), ami olyannyira kiborított hogy nagyon durván arcon ütöttem.

És egyszerűen ki vagyok készülve.

Ő elment dolgozni, én meg gyűlölöm magam, hogy hogy tehettem ezt, pedig annyira szeretem és nem is gondoltam, hogy valaha ilyet fogok tenni.

Ő is azt mondta, hogy ezt nem várta tőlem, meg kiakadt.

2013. nov. 22. 13:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
BEZZEG HA FÉRFI ÜTME NŐT, LEHORDANÁTOK. FEMINISTÁK....
2013. nov. 22. 20:22
 22/39 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintem nem azért elnézőek a kérdezővel a válaszolók, mert nő, hanem azért, mert megbánta. Ahogy most érzi magát, az pont elég büntetés neki egy pofonért..."

Meg, ha férfi üt meg nőt, a nő általában kék-zöld foltos lesz. Szerencse, hogy ilyesmi nem történt, így csak a megaláztatással kell számolni... Latifah, miért jó neked, ha lehordjuk a kérdezőt mindennek? Tudja, hogy hibát követett el, és segítséget kér.

2013. nov. 22. 20:26
 23/39 anonim ***** válasza:
Essetek össze.
2013. nov. 22. 21:24
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
Megyek? MegvereM a férjem!;)
2013. nov. 22. 21:25
 25/39 anonim ***** válasza:
64%
Kibékültetek már?
2013. nov. 22. 21:26
 26/39 anonim ***** válasza:
82%

Latifah. Te most menj és keverj le egy pofont először egy kisgyereknek, utána egy százkilós biztonsági őrnek. Melyiket tartod nagyobb bűnnek?

(vagyis inkább ne keverj le egyet se senkinek, csak képzeld el.)

2013. nov. 23. 01:46
 27/39 anonim ***** válasza:
49%

Hát nem tudom, nekem eszembe se jutna megütni a férjemet csak mert mond valamit...

Régebbi kapcsolatomban is egy pofont osztottam csak, bár a pasi ütött először. Tehát én csak visszaütöttem.

Kérj bocsánatot, aztán beszéljétek meg.

És tényleg nem buli, hogy kihasználod hogy nő vagy...mert ha legközelebb ilyen előfordul, talán a férjed visszaüt, és akkor már meg is érdemled.

2013. nov. 23. 03:15
 28/39 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltük és kibékültünk, már kicsit viccelődött is a dologgal, de még mindig érzem, hogy kicsit tartózkodó velem, remélem ez el fog múlni :(
2013. nov. 23. 10:11
 29/39 anonim ***** válasza:
El fog múlni, adj időt a dolognak:)
2013. nov. 23. 10:57
 30/39 anonim ***** válasza:
49%

Először válaszolnék a kérdésre. (Bár nem vagyok közel sem házas, hogy megmondjam egy házasnak mit csináljon.)

Rendbe kell tenned a házasságodat sztem. Ha velem történne ilyen meg, ez egy elég nagy törés lenne. Én fiú vagyok, de a párom részéről a jóval kisebb erőszakoskodásokat, akár verbálisakat is megérzem. Van, hogy engedek neki, de lelkileg engem nagyon megviselnek. Ha tettlegességig fajulna egyszer valami, nemtudom utána hogy tekintenék már rá társként.

Elég csúnya dolgot tettél. De ha már megtetted, kiengesztelted, bocsánatot kértél és megígérted hogy többet nem teszel ilyet, fel kéne göngyölítened, hogy miért történt ez, mi volt az ami ekkora feszültséget okozott. Ezzel tartósan is rendbehozhatnád a házasságodat.

És most kifejteném a véleményemet a nőkről. :D Nem leszek népszerű. :D Lehet hímsovinisztának találtok, de én egyenrangúnak tartom a férfiakat és a nőket. Például nem mondanék olyat, hogy egy nőt nem szabad megütni. Ha egy nő beléköt az utcán vagy fenyeget, akkor sztem ugyanúgy megvédheti magát egy férfi. Minek engedjünk az erőszaknak? Csak azért, mert nők bármit megtehetnek?

Viszont számomra elfogadhatatlan az erőszak egy párkapcsolatban vagy házasságban. Nem azért nem ütnék vissza ilyen helyzetben, mert nő, hanem azért, mert valaha szerettem, még ha ki is tenném utána.

És most beszéljünk egy kicsit az erőviszonyokról. A férfiak testfelépítésükből adódóan nagyobb izomzattal és csontozattal rendelkeznek, ami esetleg ellenállóbb és nagyobb erő kifejtésére képes. De ennyi... Egy nő is nagyon nagy rombolást tudna végezni a pici kis testével, ha tudná hogyan tegye. (Még szerencse hogy nem tudják. Képzelem milyen világ lenne, ha a nők már a fizikai erőszakhoz is annyira kifinomultan értenének)

A férfiak nem azért lennének képesek leverni egy nőt, mert biológiailag férfiak, hanem azért mert a férfiak életében gyakrabban fordul elő az erőszak. Tőlük még a társadalom is elvárja, hogy felkészüljenek és megvédjék a nőt. Még akkor is, ha sok nő sokkal jobb egészségi állapotban van, mint egy férfi.

A nők is lehetnének ugyanolyan jó "harcosok". Csakhogy a nőket nem erre nevelték, hanem arra, hogy legyenek szépek, nőiesen viselkedjenek, fessék ki magukat és hordjanak olyan ruhákat, amikben járni sem lehet, de nagyon jól néznek ki (szerintük). A nők tojnak arra, hogy bármilyen fizikumot is magukra halmozzanak. Pl edzőtermekben is csak a tipikus ribis dolgokat csinálják egy cicanadrágban meg kivágott felsőben.

És miután eltelik jó pár év, a nők mentegetik magukat, hogy ők azért gyengék, mert nők. Nem azért, mert lusták vagy puhányak voltak addig.

A férfiak viszont ha ugyanúgy lusták lennének vagy nem rendelkeznek megfelelő fizikummal, akkor már nem is számítanak férfinak.

Hát nekem jólesett leírni :D

2013. nov. 23. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!