Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfivel/nővel feküdtél le házasság előtt?
Párod tud mindegyikről? Ha igen, hogy áll hozzá, mi a
véleménye?
27-es jól nyomod! Azt hittem, én fogom nőként vinni a prímet, csalódtam. :D (Utolsó voltam.)
2013. nov. 20. 19:24
Újat nem is igazán tud mutatni nekem már senki:))) De tévedsz,már nem "nyomom" csak "nyomtam" :)
2013. nov. 20. 19:42
A férjem előtt 6 szexuális kapcsolatom volt. 4 kapcsolatban, 1 egy éjszakás, 1 baráti (pár alkalmas).
Mindről tud, mert őszinték vagyunk egymáshoz. Megérti, hogy idősebb vagyok egy kicsit, (3 év), van múltam. Neki az a fontos, hogy utolsók legyünk egymásnak.
Neki én vagyok az első kapcsolata.
27/N
2013. nov. 20. 20:03
Nalunk ez sohasem volt tema, vagyis annyira volt, hogy szobakerult, de vadaskodas nem volt ezzel kapcsolatban.
En 13 ferfival voltam a ferjem elott, neki ettol joval tobb partnere volt, 3x ennyi.
Ez a mult, nem sajnaljuk egymastol. Hazasok nem voltunk korabban es ami a lenyeg: azota nem notta szam, amiota ismerjuk egymast. Ez nekem a lenyeg.
2013. nov. 20. 21:13
Leendő férjem a 2-ik férfi az életemben. Én neki meg az 5-ik vagyok.
Őszintén, engem zavart, hogy volt előttem 4 nővel, de mostmár tudom, hogy csakis fiatal fejemmel gondoltam erre. Mostmár megbékéltem vele, így van rendjén. :)
2013. nov. 20. 22:15
8 férfival, 1 nővel. A férjem meg 17 nővel. Kit érdekel? Ami elmúlt, elmúlt. Mindketten normálisan állunk a dolgokhoz, egyáltalán nem zavar minket, sőt szívesen meghallgatjuk egymás történeteit az exekről vagy épp kalandokról. A megcsalás pedig nem ezen múlik, egyikőnk sem csalt még meg soha senkit, a viszonylag magas számok nagyrésze egyéjszakás kaland, mindkettőnknek 2-2 komoly kapcsolata volt csupán, éveken át.
2013. nov. 21. 00:39
A férjem a 3. férfi az életemben. Mi egyáltalán nem beszélünk arról, hogy kinek hány nője/hapsija volt a múltban.
2013. nov. 21. 13:29
38/49 anonim válasza:
Nekem hét férfivel volt szexuális kapcsolatom mielött férjhez mentem, férjemnek kb. 25-30növel, nem voltam kíváncsi a pontos adatokra és szerintem már a férjem sem emlékszik mindenre, elöttem sokat csajozott, igazából velem is kalandozott még néhány évvel azelött hogy megkomolyodott volna, vagyis hogy inkább én övele, mert ö már akkor is bevallotta hogy szeret és sokkal többre vágyik, komolyan gondolja velem.. de a lényeg hogy engem nem zavar hogy ilyen sokan voltak elöttem de a részletekre nem vagyok kíváncsi ö is tud majdnem mindenkiröl, de akiröl nem arról nem kérdezget, és nem zavara öt a multam.
2013. nov. 21. 16:21
Én nem vagyok házas és eddig 5 ffivel feküdtem le életemben. A párom tud róla- ő az 5.- de nem igazán vesz róla tudomást. Néha mondja viccből, ha valami korábbi pasi ügy szóba kerül 'de hát neked én vagyok az első, ne beszélj hülyeségeket!'. :D De különösebben nem érdekli. Neki jóval több nője volt, de engem egy kicsit sem érdekelne, ha 10x annyi lett volna sem.
2013. nov. 21. 17:44
Én nem naplózom a kapcsolataimat.És az aktuális partneremnek sem számolok be róluk.
2013. nov. 22. 19:14
Kapcsolódó kérdések: