Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfivel/nővel feküdtél le házasság előtt?
Párod tud mindegyikről? Ha igen, hogy áll hozzá, mi a
véleménye?
Én csak a feleségemmel feküdtem le a házasságunk előtt is és azóta is.:)
Örült neki, hogy nem mentem át a fél városon:)
24/F
2013. nov. 23. 00:55
Érdekes mennyi féle helyzet van. Barátnőm előttem nem járt senkivel, engem mégis bánt amikor belegondolok, hogy régebben eljárt bulizgatni, kihívóan nézett kis és ismerkedett másokkal. A megjelenésével néha még most is bánt, amikor sztem kihívóan néz ki. Szóval mi a másik véglet vagyunk :)
2013. nov. 23. 17:05
Nekem olyan 35-40 lany lehetett. A felesegemnek olyan 10-12 pasi.
(2 gyerek es 16 eve vagyunk egyutt atlagnal harmonikusabb kapcsolatban.)
Soha nem okozott problemat ez kozottunk. Talan egyszer, amikor be akart mutatni egy baratnojenek, akit en korabbrol mar "ismertem".
A beszelgetes alatt senki nem hozta fel a temat. Kulturaltan kezeltuk. En mondtam el a felesegemnek utana, amin elegge meglepodott...
2013. nov. 25. 10:36
Írt valakinek privit "munkacsy" felhasználó???
Egy kopasz 50év körüli,anyuci csecsén lógó kutya?
2013. nov. 29. 06:43
hát szerintem nekem több, mint 100 volt (egyedül éltem, független voltam, jöttek-mentek a pasik, a szomszédaim tettek megjegyzéseket, de engem abszolut nem érdekelt..szegény anyám sokszor mondta, hogy fiunak kellett volna születnem, egyébként ezzel akartam kompenzálni mindenféle kisebbségi komplexust)......a páromnak meg 4 lány volt az életében. tudja, hogy nem éltem szüzies életet.
2014. jan. 12. 13:44
46/49 anonim válasza:
30 éves vagyok a feleségem előtt több mint 20 nővel feküdtem le.
2014. jan. 12. 15:19
Én 23-al a férjem 9-el. :) Egyikünknek sincs ezzel gondja, soha nem vágjuk egymás fejéhez.
2014. jan. 12. 15:59
mielőtt összejöttünk, 1 hosszú távú kapcsolatom volt. 2 és fél év után szakított velem a (jelenlegi) barátom, pár hónapot külön voltunk, ez alatt én 3 férfival és 1 nővel voltam. mióta megint együtt vagyunk, természetesen senki senkivel.
neki egyébként én vagyok az első, és a külön töltött idő alatt sem feküdt le senkivel.
2014. jan. 12. 16:42
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt, a férjemnek 1. A futó kalandokról (akár 1-2-3 hónapos vagy egy éjszakás) nem tudok mennyi volt neki és a sajátomat se számoltam soha. Nem is érdeklődünk ilyenek iránt, tudom hogy szakítás után volt egy nagyon őrült korszaka, amikor minden héten más volt, néha naponta is cserélte, de ennyi. Én se szűzen mentem hozzá. Nem érdekel a múltja! Az az egy fontos hogy a jelenje és a jövője is én maradjak!
2014. jan. 12. 18:44
Kapcsolódó kérdések: