Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány férfivel/nővel feküdtél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány férfivel/nővel feküdtél le házasság előtt? Párod tud mindegyikről? Ha igen, hogy áll hozzá, mi a véleménye?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, leginkább az érdekel, hogy van-e olyan akit úgy 'zavar' hogy más is volt előtte (esetleg többen) hogy ennek hangot is ad.

2013. nov. 20. 15:29
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
84%
A párom a 4. az életemben, de neki szültem gyereket, ő a férjem. Soha nem beszélünk a régi dolgokról, mindenről tudok, ő is...Ez baromság, ha zavarja, hogy volt más, akkor leginkább szűz partner kéne neki, normális érett kapcsolatban ez nem téma.
2013. nov. 20. 15:56
 12/49 anonim ***** válasza:
91%
A férjem az első és egyetlen férfi az életemben. Örült neki.
2013. nov. 20. 15:56
 13/49 anonim ***** válasza:
78%
Egy komoly kapcsolatom volta férjem előtt, ha nem számítom bele a tini kapcsolatokat, amikben maximum a csókig jutottunk. Meg 1-2 alkalmi szexkapcsolat, mikor évekig voltam szingli. Tud róluk, nem zavarja.
2013. nov. 20. 15:59
 14/49 anonim ***** válasza:
88%
Èn 2 vel az egyik a legjobb baràtom lett, összejàrunk heti szinten. Tudja nem zavarja, màr így ismert meg. Neki 5 làny volt előttem, egyel a mai napig tatja a kapcsolatot, envem sem zavar. Nem hülye ha valmi nem működik nem erőlteti, mivel szakïtottak nem működött. Az "új" nőktől jobban tartok :-)de teljesen megbízok benne.
2013. nov. 20. 16:04
 15/49 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is a férjem volt az első és tud is erről :D semmi vallási nézet nem volt emögött, így alakult, ő volt az igazi :)
2013. nov. 20. 16:07
 16/49 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a férjem az első az életemben.Elég későn talált rám az igaz szerelem,de nem bánom,hogy így alakult.Neki előttem csak egy kapcsolata volt.
2013. nov. 20. 16:11
 17/49 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a férjem volt az első. Neki több nővel volt kapcsolata (rövidebbek, pettingnél több nem volt velük), de konkrétan eggyel feküdt le, akivel több éves kapcsolata volt. Egyikünket sem érdekli ez különösebben, nem szoktam pl. faggatni, hogy pontosan hány nőről van szó, és mit csinált velük.
2013. nov. 20. 16:23
 18/49 anonim ***** válasza:
82%

2 több éves kapcsolat és 2 nagyon futó kapcsolat volt a férjem előtt. Neki is szerintem minimum 5-10 között vannak a lányok, akikkel előttem együtt volt.

De nem mindegy? A lényeg, hogy most hűségesek vagyunk egymáshoz lassan már 13 éve.

A két hosszabbról, tud, de a két futóról mit lehet mondani? Tudja, hogy voltak, de nevet arcot nem társítottunk hozzá. Engem sem érdekel, hogy Gizike, vagy Mancika töltött-e el egy-két éjszakát az ágyában.

A hosszú kapcsolatáról tudok!

2013. nov. 20. 16:35
 19/49 anonim ***** válasza:

3 férfi volt az életemben előtte. Tudja és nem zavarja, ahogy engem sem az ő előző élete!

Együtt vagyunk és csak ez számít a múltat lezártuk mind ketten!

2013. nov. 20. 16:37
 20/49 anonim ***** válasza:
89%
8 férfival feküdtem le a a párom előtt . Nem részleteztük ki kivel, hányszor ..Engem nem érdekelt kik voltak előttem és őt se hogy őelőtte nekem . Az a lényeg ,hogy már 12 éve együtt vagyunk jóban rosszban . :-)
2013. nov. 20. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!