Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány férfivel/nővel feküdtél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány férfivel/nővel feküdtél le házasság előtt? Párod tud mindegyikről? Ha igen, hogy áll hozzá, mi a véleménye?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, leginkább az érdekel, hogy van-e olyan akit úgy 'zavar' hogy más is volt előtte (esetleg többen) hogy ennek hangot is ad.

2013. nov. 20. 15:29
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
6%

Alaposan végig olvastam az előttem szóló kommenteket.

Én is adok akkor egy választ, az exemmel éreztem először ilyesfajta féltékenységet, nem kellemes. Rettentő rossz érzés, hogy az én pici édes szerelmemhez más nyúlt hozzá, és jeleni fájdalomnak éltem át. Akár csak ő is. Azóta rájöttem ez butaság, próbálom kinőni, 1 éve ezért sincs barátnőm, mert a túlzott konzervativitásom miatt nem hajlandó velem kezdeni egy leányzó sem semmit (21/F). Előtte 4 barátnőm volt, 4 lánnyal feküdtem le, nem sok, de megszámlálhatatlan és listázhatatlan mennyiségű csók, illetve 1 orális kielégítést is kaptam már, meg egy alkalmi szex kapcsolatom is volt... Fájt neki, fel is hozta folyton ellenem.... Bár ő jobban viselte, pedig neki csak (állítólag, de előtte már többet mondott, majd azt mondta hogy füllentett hogy ne nézzek rá gázként) 1 csókja volt 1 egész napon át egy sráccal, és ennyi. Aztán flörtölgetett ide oda, meg voltak plátói szerelmei, de semmi. Azóta 4 lánnyal feküdtem le, így most már 8 lánynál járok, összesen 102 alkalommal szexeltem, és reménykedem benne hogy a következő páromnak ez nem fog fájni... Csak nincs ki szeressen, nincs ki velem legyen, és szükségleteim is vannak...

2013. nov. 20. 16:50
 22/49 anonim ***** válasza:
17%

21.-es vagyok :

Bár csak érintetlen lennék.... Oda adhatnám az életem szerelmének végre :) Csak soha nem találom

2013. nov. 20. 16:51
 23/49 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem volt az első, még középsulis voltam, mikor összejöttünk. :) Neki volt előttem 4 nője, akivel lefeküdt, de engem sosem zavart ez!
2013. nov. 20. 17:04
 24/49 anonim ***** válasza:
65%

1 férfi volt az életemben a férjem előtt, erről tud is. Semmi problémája nem volt vele, sőt, örült is, hogy nem szűz voltam, így nem kell félnie attól, hogy "kíváncsi lennék másra" :D

Én az 5. nő vagyok az életében, először kicsit féltem, hogy tapasztalatlannak talál, de szerencsére alaptalan volt :)

2013. nov. 20. 17:33
 25/49 anonim ***** válasza:
9-el feküdtem le (mind kapcsolat volt) és kb 15-tel csókolóztam. nem zavarta, tud róla bár szeritnem szám szerint sosem kérdezte. neki is volt több kapcsolata elöttem. De én sem tudom mennnyi söt ö sem tudna pontos számot mondani. Nem tartotta számon.
2013. nov. 20. 17:40
 26/49 anonim ***** válasza:
95%

16.50

:DDDDD

2013. nov. 20. 17:44
 27/49 anonim ***** válasza:
45%
Elég későn ismerkedtem meg a párommal,37 évesen.67 férfival feküdtem le előtte,és mindezt 23 éves koromig,akkor mentem hozzá az exemhez.
2013. nov. 20. 17:50
 28/49 anonim ***** válasza:
57%

:D

6 nő volt az életemben házasságom előtt ,inkább komoly kapcsolatok.

válás után szintén 6-nál járok.

Engem nem zavart ha voltak előttem ,max az ha folyton róla beszélt.Persze akkor szóltam :)

2013. nov. 20. 18:05
 29/49 anonim ***** válasza:
A férjem az 5. az életemben, ő volt életem legelső és legutolsó egyéjszakása :) Neki 7 lány volt előttem. Nem zavar, őt sem az én előéletem, szerintem teljesen elfogadható számok ezek. Én 24 voltam amikor összejöttünk, ő 28. De ha több is lenne, mint amit sokan előttem írtak...Most a jelen van, csak veled van, senki mással, akkor nem tök mindegy az elődök száma?
2013. nov. 20. 18:05
 30/49 anonim ***** válasza:
72%
A férjem a 11. férfi az életemben. Mindegyikről tud, elfogadta, de nem akar róluk bővebben hallani. (Nem bántam meg egyiket sem.) Neki én vagyok az 5. nő, nem zavar, mert tudom, hogy én vagyok neki az utolsó. Mindkettőnknek volt egyéjszakás kalandja, nekem nyilván több is. A múltját nem változtathatja meg az ember! Vagy így fogadjuk el a társunkat, vagy keressünk olyat, akinek mi leszünk az elsők, ha manapság még van ilyen 14 éves kor felett! 24/N
2013. nov. 20. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!