Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfivel/nővel feküdtél le házasság előtt? Párod tud mindegyikről? Ha igen, hogy áll hozzá, mi a véleménye?
Alaposan végig olvastam az előttem szóló kommenteket.
Én is adok akkor egy választ, az exemmel éreztem először ilyesfajta féltékenységet, nem kellemes. Rettentő rossz érzés, hogy az én pici édes szerelmemhez más nyúlt hozzá, és jeleni fájdalomnak éltem át. Akár csak ő is. Azóta rájöttem ez butaság, próbálom kinőni, 1 éve ezért sincs barátnőm, mert a túlzott konzervativitásom miatt nem hajlandó velem kezdeni egy leányzó sem semmit (21/F). Előtte 4 barátnőm volt, 4 lánnyal feküdtem le, nem sok, de megszámlálhatatlan és listázhatatlan mennyiségű csók, illetve 1 orális kielégítést is kaptam már, meg egy alkalmi szex kapcsolatom is volt... Fájt neki, fel is hozta folyton ellenem.... Bár ő jobban viselte, pedig neki csak (állítólag, de előtte már többet mondott, majd azt mondta hogy füllentett hogy ne nézzek rá gázként) 1 csókja volt 1 egész napon át egy sráccal, és ennyi. Aztán flörtölgetett ide oda, meg voltak plátói szerelmei, de semmi. Azóta 4 lánnyal feküdtem le, így most már 8 lánynál járok, összesen 102 alkalommal szexeltem, és reménykedem benne hogy a következő páromnak ez nem fog fájni... Csak nincs ki szeressen, nincs ki velem legyen, és szükségleteim is vannak...
21.-es vagyok :
Bár csak érintetlen lennék.... Oda adhatnám az életem szerelmének végre :) Csak soha nem találom
1 férfi volt az életemben a férjem előtt, erről tud is. Semmi problémája nem volt vele, sőt, örült is, hogy nem szűz voltam, így nem kell félnie attól, hogy "kíváncsi lennék másra" :D
Én az 5. nő vagyok az életében, először kicsit féltem, hogy tapasztalatlannak talál, de szerencsére alaptalan volt :)
:D
6 nő volt az életemben házasságom előtt ,inkább komoly kapcsolatok.
válás után szintén 6-nál járok.
Engem nem zavart ha voltak előttem ,max az ha folyton róla beszélt.Persze akkor szóltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!